Tietoturvan parhaat käytännöt

Voit turvata maksuprofiilisi ja suojata sekä itsesi että asiakkaasi noudattamalla näitä tietoturvaohjeita:

• Älä koskaan jaa maksuprofiiliasi tai kauppiastunnustasi kenellekään.

• Älä koskaan maksa Googlelle kolmannen osapuolen kautta. Maksa erääntyvä saldo aina Google-tilisi kautta.

• Lähetä käsittelykomennot Googlelle käyttämällä HTTPS-yhteyttä, joka on suojattu 128-bittisellä Secure Sockets Layer (SSL) v3- tai Transport Layer Security (TLS) ‑tekniikalla (SSL v2 ei ole tuettu).

• Varmista esitetyn palvelinsertifikaatin aitous.

• Määritä Googlen ilmoitusten vastaanottamista varten HTTPS-vastakutsuosoite, joka on suojattu SSL v3- tai TLS-tekniikalla. Käytä tunnetun varmenteen myöntäjän antamaa voimassa olevaa varmennetta.

• Hyväksy vain HTTP-perustodennuksen todentamia viestejä käyttämällä käyttäjänimenä ja salasanana kauppiastunnusta ja kauppiaan salausavainta.

• Vahvista vastakutsuosoitteeseen lähetetyt viestit ennen niiden käsittelyä.