Protecció contra fraus per a comerciants

Per millorar la teva experiència de venda a Google Play Store i a Chrome Web Store, al centre de pagaments hi trobaràs una sèrie d'avantatges, com ara la detecció de fraus i assistència a l'hora de reclamar retrocessions.

Resolució de retrocessions

Oferim a tots els comerciants protecció bàsica contra les retrocessions. Google avalua totes les retrocessions que reps i, sempre que sigui possible, les reclama en nom teu. No farem cap càrrec al teu compte per una retrocessió si podem reclamar-la correctament.

Detecció automàtica de fraus

Per detectar indicis de transaccions fraudulentes als serveis de Google, utilitzem models de riscos avançats. Cancel·lem les transaccions fraudulentes que detectem i, per protegir-te, també cancel·larem qualsevol comanda activa associada amb la mateixa targeta de crèdit fraudulenta. A més, utilitzem activament recursos externs disponibles en diversos sectors, com ara les llistes negres de fraus de tot el món.

Revisions de comandes de clients

Google et proporciona una confirmació per a cada comanda i et recomana que les revisis. Si creus que una comanda no és segura, pots cancel·lar-la o reembossar-la en qualsevol moment.

Per evitar que corris cap risc, si detectem qualsevol activitat dubtosa relacionada amb alguna de les teves comandes, la marcarem amb l'estat "Revisa" o "Pendent" al centre de pagaments i hi durem a terme comprovacions per detectar fraus. Durant aquest procés no podràs cobrar la comanda.

En general, completem les revisions en un període d'entre 4 i 6 hores. Algunes comandes que presenten un risc potencial més alt poden requerir més temps, ja que els especialistes de Google duen a terme comprovacions encara més exhaustives per detectar-hi fraus i assegurar la teva protecció. També podem contactar directament amb tu com a precaució de seguretat.

Si determinem que una comanda és d'alt risc o no compleix les polítiques del centre de pagaments, es cancel·larà per a la teva protecció. Les comandes que cancel·lem no es poden restablir.

Si la nostra revisió confirma que una comanda és vàlida, la podràs cobrar.

Compliment del PCI

El centre de pagaments compleix tots els requisits del consell de normativa de seguretat del sector de les targetes de pagament (PCI Security Standards Council), també conegut com a PCI. Google Payment Corp. és alhora comerciant de nivell 1 i proveïdor de serveis; per tant, se sotmet a una avaluació anual d'un assessor de seguretat qualificat (QSA) extern. El QSA emet la nostra declaració de compliment i n'informa les principals marques de targetes i els nostres bancs adquiridors.