Tilføj eller rediger mailpræferencer for betalingsbrugere

Google sender mailnotifikationer om visse betalingshændelser for at informere dig om aktivitet på din betalingsprofil. Vi sender disse notifikationer til den mailadresse, du vælger på din profil. Du skal vælge én bruger som din primære kontaktperson for at modtage mails. Hvis du vil fjerne en bruger som primær kontaktperson, skal du først vælge en anden bruger som betalingsprofilens primære kontaktperson.

Vigtigt! Alle betalingsmails og eventuelle købskvitteringer sendes til den primære kontaktperson. Hvis du er eneejer og ikke ønsker, at den primære kontaktperson skal modtage oplysninger om personlige køb og virksomhedskøb, kan du overveje at adskille dine personlige og virksomhedsmæssige aktiviteter i to separate profiler.

Typer af mailpræferencer

Ejere og administratorer af betalingsprofiler kan vælge følgende typer af mailpræferencer til brugere af betalingsprofiler:

• Alle betalingsmails. Brugerne får:
    • Administrative oplysninger og underretninger såsom verificering af bankkonti for sælgere
    • Underretninger om udbetalinger fra sælgere
    • Besked, når testindbetalinger fra Google for at verificere en bankkonto mislykkes
    • Underretninger om brugere af betalingsprofiler, der vælger en ny primær betalingsmetode
  • Kun administrative betalingsmails. Brugerne får:
    • Kontoadministrationsmeddelelser om skatteformularer
    • Suspendering af profiler
    • Opdateringer af servicevilkår
    • Underretning om lukning af profil
  • Ingen betalingsmails: Brugerne får ikke mailnotifikationer om betalingsprofiler.

Tilføj eller skift kontaktpersoner for betalingsmails

Sådan ændrer eller føjer du en kontaktperson for betalinger til betalingsprofilen:

1. Log ind på betalingsprofilen.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Administrer betalingsbrugere under "Betalingsbrugere".
  4. Klik på brugerens navn for at ændre indstillingerne for notifikationer. Klik på Rediger Rediger ud for kontaktoplysninger for at føje en mailadresse til en brugers kontakthistorik.
  5. Klik på Rediger Rediger ud for "Mailpræferencer".
  6. Klik på Type for at ændre den type mails, du vil have, at brugeren skal modtage om betalingsprofilen.
  7. Vælg Primær kontaktperson, hvis du vil lade brugeren få alle betalingsmails og angives som den primære Google-kontaktperson, hvis Google har spørgsmål om betalingsprofilen.
  8. Klik på Gem.
Google Play-udviklere kan få flere oplysninger om, hvordan de føjer brugere til en betalingsprofil og ændrer en brugers tilladelser