Se försäljnings- och utbetalningsrapporter

Via betalningscentralen kan säljare spåra och visa följande försäljningsdata:
  • information om dina intäkter, exempelvis kontosaldo, innestående intäkter och när de tjänades in, summa för säljarutbetalningar och vilken betalningsmetod som användes vid den senaste säljarutbetalningen
  • säljarutbetalningar till dig från Google för debiterade beställningar
  • skatt
  • justeringar

Så här visar du rapporterna:

1. Logga in på betalningsprofilen.
  2. Klicka på Prenumerationer och tjänster.
  3. Klicka på Hantera under Handelstjänster.
  4. Granska gränser för intäkter och säljarutbetalningar, de senaste transaktionerna, hur du får betalt och profilinställningarna.
  5. Klicka på Visa transaktioner om du vill visa fler försäljningsuppgifter.
  6. På skärmen Alla transaktioner kan du se intäkter, säljarutbetalningar, justeringar och skatter.

Obs! Du kan visa detaljerad data eller välja att sammanfatta den för en period från innevarande månad till utan tidsgräns.