Bekijk verkoop- en uitbetalingsrapporten voor verkopers

Verkopers kunnen het betalingscentrum gebruiken om verkoopgegevens bij te houden en te bekijken, waaronder:
  • informatie over verschuldigde inkomsten zoals uw accountsaldo, inclusief onbetaalde inkomsten en de datum van inkomsten, het bedrag van uitbetalingen aan verkopers en de gebruikte betaalmethode voor uw laatste uitbetaling;
  • uitbetalingen aan verkopers die Google aan u heeft betaald voor in rekening gebrachte bestellingen;
  • belastingen;
  • correcties.

Ga als volgt te werk om uw rapporten te bekijken:

1. Log in bij het betalingsprofiel.
  2. Klik op Abonnementen en services.
  3. Klik onder Verkopersservices op Beheren.
  4. Bekijk uw inkomsten en uitbetalingsdrempel, recente transacties, hoe u wordt betaald en de instellingen van uw profiel.
  5. Klik op Transacties bekijken als u meer verkoopgegevens wilt zien.
  6. Op het scherm 'Alle transacties' kunt u inkomsten, uitbetalingen, correcties en belastingen bekijken.

Opmerking: U kunt gedetailleerde gegevens of overzichten bekijken voor periodes variërend van 'Deze maand' tot 'Onbeperkt'.