Myynnin ja maksuraporttien tarkasteleminen

Kauppiaat voivat seurata maksukeskuksen kautta mm. seuraavia myyntitietoja:
  • tulotiedot (esim. tilin saldo), jotka sisältävät maksamattomat tulot ja päivämäärät, jolloin ne on ansaittu, kauppiaalle maksetut summat ja viimeisimmällä maksukerralla käytetty maksutapa
  • Googlen veloitetuista tilauksista sinulle maksamat maksut
  • verot
  • oikaisut.

Raportteja pääset tarkastelemaan seuraavasti:

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Klikkaa Tilaukset ja palvelut.
  3. Etsi Kauppiaspalvelut ja valitse Hallinnoi.
  4. Voit tarkastella tulojasi ja maksujen tulorajaa, viimeaikaisia tapahtumia, maksutapatietojasi sekä profiilisi asetuksia.
  5. Lisää myyntitietoja näet, kun valitset Näytä tapahtumat.
  6. Kaikki tapahtumat ‑näytössä näet tulot, maksut, oikaisut ja verot.

Huom. Voit katsella tietoja yksityiskohtaisesti tai yhteenvetona eri ajanjaksoilta, kuten kuluvalta kuukaudelta tai koko aikaväliltä.