Asiakkaiden tilausten peruuttaminen

Google Playn tilaukset voidaan peruuttaa vain Google Play Developer Consolen kautta.

Chrome Web Storen tilaukset voidaan peruuttaa maksuprofiilisi kautta.

Näin voit peruuttaa Chrome Web Store ‑tilauksen:

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Valitse Asiakkaiden tilaukset.
  3. Klikkaa peruutettavan tilauksen riviä.
  4. Valitse avautuvasta näytöstä Peruuta tilaus tai vieritä alas ja valitse Näytä koko sivu, niin näet asiakkaan tilaushistorian ja muita tietoja.
  5. Valitse seuraavassa näytössä jälleen Peruuta tilaus.
  6. Klikkaa alanuolta Nuoli alas ja valitse peruutetun tilauksen hyvityksen syy.
  7. Tarvittaessa voit lisätä viestin asiakkaalle. Nämä kommentit näkyvät asiakkaan profiilissa.
    Huom. Asiakkaiden yksityisyyden ja tietosuojan takaamiseksi kauppiaille ei anneta asiakkaiden sähköpostiosoitteita tai muita yhteystietoja. Niinpä kommenttien lisääminen on ainoa tapa viestiä asiakkaiden kanssa, elleivät he ota kauppiaaseen itse yhteyttä.
  8. Valitse lopuksi Peruuta tilaus.

Jos tarvitset apua, ota yhteyttä.

Huom. Kauppiaat määrittävät omat peruutuskäytäntönsä. Asiakkaat pyytävät peruutusta suoraan kauppiaalta.

Peruutusta koskevia vinkkejä

Muista tilausta peruuttaessasi seuraavat seikat:

• Kun peruutat tilauksen, tulevia tilauksia ei enää veloiteta.
  • Tilauksen tila tietosivulla on peruutettu.
  • Kun peruutat tilauksen, et voi enää aloittaa sitä uudelleen.
  • Google ilmoittaa asiakkaalle sähköpostitse, että hänen tilauksensa on peruttu.
Google Play Kaupan asiakkaat voivat peruuttaa tilauksensa kahden tunnin kuluessa ostosta. Jos asiakas peruuttaa tilauksen, hän ei pysty käyttämään ostamaansa sovellusta laitteellaan ja peruutus näkyy hänen maksuprofiilinsa Asiakastilaukset-sivulla. Katso lisätietoja hyvityksistä ja palautuksista.
true
Maksukeskuksen päivitykset

Tervetuloa Google-maksukeskuksen uusiin ohjeisiin. Myyjien ja yritysasiakkaiden tukimateriaalit on nyt koottu yhteen paikkaan. Katso, mikä on muuttunut.