Kauppiaan verotietojen lisääminen

Jotta Google pystyy maksamaan sinulle ajallaan, lisää alla kerrotut verotiedot maksuprofiiliisi.

Sinun on toimitettava IRS:lle ulkomaalaisstatuksen todistava lomake (W-8BEN).

Henkilötunnus (SSN)

Jos olet yksityishenkilö tai edustat toiminimeä ja ilmoitat veroilmoituksessa henkilötunnuksesi, sinun on käytettävä sitä myös maksuprofiilin päivityksen yhteydessä. On tärkeää, että kauppiastilin tiedot vastaavat IRS:n olemassa olevia tietoja sinusta. Huom. Sinulla on rajallinen määrä yrityksiä antaa oikeat tiedot.​

Työnantajan tunnistenumero (EIN)

Yritysten, kumppanien ja rajavastuuyhtiöiden on ilmoitettava maksuprofiilissa työnantajan tunnistenumero (EIN) ja yrityksen nimi, joiden on vastattava IRS:lle annettavia tietoja.

Yrityksen virallinen nimi

Ilmoita maksuprofiilissasi yrityksen tarkka nimi, joka on merkitty IRS:n tietoihin.
  • Yksityishenkilöt ja toiminimet: Ilmoita virallinen etu- ja sukunimesi.
  • Yritykset, kumppaniyritykset ja osakeyhtiöt: Ilmoita yrityksen koko nimi.

Verotietojen ilmoittaminen ja muuttaminen

Ilmoita verotietosi tai muuta niitä näin:

1. Kirjaudu maksuprofiiliin.
  2. Valitse Asetukset.
  1. Etsi Maksuprofiili-kodassa "[oma maasi] verotiedot" ja valitse MuokkaaMuokkaa.
  2. Lisää tai muokkaa verotietoja valitsemalla Lisää verotiedot tai Päivitä verotiedot.
  3. Jotta voit toimittaa W-9-lomakkeen IRS:lle maksuprofiilin kautta, vastaa kysymyksiin ja täytä W-9-lomake. Valitse sitten Lähetä.
    Vastaa kysymyksiin ja valitse Lähetä, niin ulkomaalaisstatuksen todistava lomake (W-8BEN) toimitetaan IRS:lle maksuprofiilisi kautta.
  4. Klikkaa Tallenna.

Meidän on lähetettävä 1099-K-lomake sellaisista Google Play ‑kehittäjistä, joiden bruttotulot ovat yli 20 000 USD ja joilla on yli 200 maksutapahtumaa vuodessa.

Jos tulosi ovat alle 20 000 USD, mutta sait 1099-K-lomakkeen

Google lähettää 1099-K-lomakkeen jokaisen yksilöllisen verotunnistenumeron mukaan (esim. henkilötunnuksen tai Työnantajan tunnistenumeron (EIN)), joka ylittää IRS:n käsittelykynnyksen. Jos sait odottamattomasti 1099-K-lomakkeen, se voi johtua näistä syistä:

• Sinulla on kaksi tiliä samalla TIN-tunnisteella. Toinen ylittää IRS:n kynnyksen ja toinen ei. Yhdessä ne ylittävät 1099-K:n kynnyksen.
  • Sinulla on kaksi tiliä samalla TIN-tunnisteella. Kumpikaan ei yksin ylitä IRS:n kynnystä, mutta yhdessä ne ylittävät.
  • Yrityksesi sijaitsee Massachusettsissa tai Vermontissa.

Massachusetts- ja Vermont-tilit

Massachusettsin ja Vermontin 1099-K-vaatimukset muuttuivat verovuodelle 2018 ja siitä eteenpäin. Google lähettää 1099-K-lomakkeen Massachusettsissa tai Vermontissa toimiville tileille, joiden bruttotulot ovat vähintään 600 USD. Kaikki 1099-K-lomakkeet, jotka ylittävät IRS:n ilmoittaman 20 000 USD:n bruttotulojen ja 200 maksutapahtuman kynnyksen, on lähetettävä IRS:lle. Kaikki 1099-K-lomakkeet, joiden bruttosumma alittaa IRS:n 20 000 USD:n kynnyksen ja jotka toimitettiin osavaltion vaatimusmuutosten takia, lähetetään vain Massachusettsissa ja Vermontissa.

Päättyvän vuoden verolomakkeiden pyytäminen

Jos haluat pyytää päättyvän vuoden verolomakkeen kopiota, lähettää uuden version lomakkeesta tai mitätöidä lomakkeen, lähetä meille päättyvän vuoden verolomaketta koskeva pyyntö.
Hyväksymme viimeksi päättyneen verovuoden lomakepyynnöt näiden päivämäärien jälkeen:
  • Yhdysvalloissa (1099-MISC tai 1099-K): Lomakkeen voi lähettää aikaisintaan kuluvan vuoden helmikuun 5. päivänä.
  • Yhdysvaltojen ulkopuolella (1042-S): Lomakkeen voi lähettää aikaisintaan kuluvan vuoden maaliskuun 15. päivänä.
Voit pyytää aiempien vuosien verolomakkeiden tarkistusta tai kopioita lomakkeista milloin tahansa lähettämällä päättyvän vuoden verolomaketta koskevan pyynnön.