Opret en betalingsprofil

Konfigurer din betalingsprofil, når du er klar til at udgive en app i Google Play Butik eller på Chrome Webshop. Før du starter, skal du sørge for, at din placering understøtter registrering af udviklere og købere.
For at oprette en betalingsprofil som sælger skal du først oprette en udviklerkonto.

Følg nedenstående trin for at bruge Play Console til at oprette din betalingsprofil:

1. Opret en Google-udviklerkonto, eller log ind for at gå til Play Console og oprette din betalingsprofil. Bemærk! Hvis du er Chrome Webshop-udvikler og allerede har apps eller udvidelser på Chrome Webshop, skal du bruge den samme mailadresse, når du registrerer dig for at få en betalingsprofil i Play Console. Derved bliver disse apps/udvidelser automatisk linket til din betalingsprofil.
  2. Gå til siden Betalingsindstillinger (Konfigurer og derefter Betalingsprofil).
  3. Klik på Opret en betalingsprofil. Sørg for, at du har dine virksomhedsoplysninger parat, når din betalingsprofil skal konfigureres.
  4. Klik på menupilen under "Betalingsprofil", og vælg Opret en betalingsprofil.
  5. Navn og adresse:
    • Angiv det juridiske navn på din virksomhed, sådan som det skal vises på din betalingsprofil. Disse oplysninger vises til dine kunder og på dine kvitteringer.
    • Angiv din registrerede virksomhedsadresse, sådan som den vises på officielle dokumenter. Det er vigtigt, at vi har en gyldig, fysisk adresse for din virksomhed i vores system. Det må ikke være en postboksadresse. Senere skal du tjekke, om din bankkonto er registreret i det samme land som det, der er angivet på betalingsprofilen. Få flere oplysninger om krav til bankkonti.
  6. Primær kontaktperson: Angiv navnet på en autoriseret repræsentant for din virksomhed, som Google kan kontakte, hvis vi har spørgsmål vedrørende din betalingsprofil. Angiv en mailadresse og et telefonnummer (valgfrit).
  7. Angiv følgende offentlige virksomhedsoplysninger, eller vælg, at de offentlige oplysninger for din sælgerprofil og din betalingsprofil skal stemme overens:
    • Angiv websitet for din virksomhed.
    • Vælg den kategori af produkter, du sælger.
    • Din mailadresse til kundesupport.
    • Det virksomheds- eller produktnavn, der vises på dine brugeres kontoudtog.
      • Tip! Brug et passende navn til kontoudtog for at gøre det nemmere for kunder at huske, hvad de har købt, og for at minimere risikoen for tilbageførsler.
  8. Klik på Send, når du er færdig.
    Tip! Du kan ikke ændre lokationen for din virksomhed, men du kan ændre din offentlige sælger- og betalingsprofil senere.
Knyt Chrome-apps til betalingsprofilen

Sælgere kan bruge betalingscenteret til at administrere salget af de apps og udvidelser, du tilbyder i Chrome Webshop. Når du har oprettet en betalingsprofil, vil den mailadresse, der blev brugt ved tilmeldingen, automatisk knytte betalingsprofilen til de tilhørende apps og udvidelser i Chrome Webshop.

Du kan håndtere alle salgsrapporter, refusioner, skatter og kundesupporthenvendelser for apps og udvidelser via betalingsprofilen.

Hvis du har flere butiksfacader eller websites, kan du oprette flere betalingsprofiler. Du skal bruge en anden mailadresse til at logge ind på hver konto. Du kan bruge de samme bankkontooplysninger til mere end én konto, men vi kræver muligvis, at du gennemfører verificeringsprocessen hver gang.