Om lukning af sælgeres betalingsprofiler

For at sikre, at betalingsprofilerne overholder vores servicevilkår og politikker, gennemgår Google regelmæssigt sælgeres betalingsprofiler. Vi kan lukke din betalingsprofil af flere grunde, herunder, men ikke begrænset til, følgende:
  • Manglende levering af ordrer
  • Overtrædelse af vores servicevilkår
  • For mange tilbageførsler eller negative køberbedømmelser: Hvis du har fået et stort antal tilbageførsler, uoverensstemmelser eller negative vurderinger i forhold til dit samlede antal ordrer, kan vi lukke din betalingsprofil. Eksempler på problemer, der forårsager kundeklager:
    • Kunderne modtager ikke deres ordrer
    • Varerne ankommer, men de er ikke som beskrevet ved købet
    • Negativ kundeserviceoplevelse
  • Hvis vi ikke kan bekræfte profiloplysningerne: Vi gennemgår regelmæssigt betalingsprofiler for at sikre, at de har opdaterede kontaktoplysninger, f.eks. navn på kontaktperson, adresse, telefonnummer og virksomhedsnavn. Hvis vi ikke kan bekræfte disse oplysninger, kan vi lukke din profil.
  • Hvis du har en negativ saldo: Når du refunderer ordrer, for hvilke du har modtaget en sælgerudbetaling, kan din kontosaldo blive negativ. Tilbageførsler kan også give din betalingsprofil en negativ saldo. Hvis du ikke afstemmer din negative balance med nye ordrer eller tillader Google at hente midlerne fra din bankkonto inden for 48 timer, kan vi lukke din profil.

Når vi har lukket din betalingsprofil

Når vi lukker en sælgers betalingsprofil, kan du forvente følgende:

• Adgang: Du kan ikke få adgang til, se eller ændre nogen af ​​dine betalingsoplysninger, f.eks. bestillingsoplysninger og dine identifikationsoplysninger
  • Fremtidige transaktioner: Du kan ikke behandle fremtidige transaktioner eller få sælgerudbetalinger, og vi vil spærre eller lukke eventuelle fremtidige betalingsprofiler, du forsøger at åbne
  • Reserver: I nogle tilfælde tilbageholder Google muligvis en del af en sælgers resterende midler for at udligne refusioner, tilbageførsler eller andre krav mod din saldo. Hvis Google har indført en reserve på din profil, sender vi dig en mail om denne proces.

Servicevilkår

I henhold til Servicevilkårene (afsnit 2.3, USA) har Google Payment Corp. ("GPC") ret til (i) at ændre, suspendere eller afbryde tjenesten helt eller delvist efter behov for at udføre vedligeholdelse eller opdateringer af tjenesten og (ii) at begrænse visse funktioner eller begrænse adgangen til dele af eller hele tjenesten uden varsel og uden ansvar. GPC kan afvise at behandle en betalingstransaktion i forbindelse med, blandt andet, forebyggelse af svig eller i henhold til den gældende lovgivning eller GPC-politikker.

true
Opdateringer om betalingscenter

Velkommen til den nye version af Hjælp til Google-betalingscenter. Du kan nu finde support til både sælgere og virksomhedsforbrugere på ét sted. Få flere oplysninger om den nye version.