Hitta ditt säljar-id

När en säljare ställer in en betalningsprofil tilldelar Google den en unik sifferkod som kallas ett säljar-id. Det här numret går inte att ändra. Om du kontaktar Googles support ber vi dig att uppge ditt säljar-id.

Så här hittar du ditt säljar-id:

1. Logga in på betalningsprofilen.
  2. Klicka på Inställningar högst upp.
  3. Leta reda på ditt säljar-id under Offentlig säljarprofil.
Du kan inte ändra ditt säljar-id.
true
Uppdateringar i betalningscentret

Välkommen till nya Google betalningscenter! Nu hittar du stöd för både säljare och företagskunder på ett och samma ställe. Läs mer om nyheterna.