Administrer abonnementer og gjentakende betalinger

Du kan betale for abonnementer og andre tjenester med gjentakende belastning på payments.google.com. Du kan ikke administrere abonnementsinformasjon fra Google Pay-appen eller Google Pay-nettstedet.

Gjør følgende for å se de gjentakende betalingene dine:

1. Logg på Abonnementer.
  2. Finn det aktuelle produktet, og trykk eller klikk på Administrer.

Forstå hvordan du betaler

De gjentakende betalingene dine hører til i én av fire kategorier, avhengig av Google-produktet eller -tjenesten.

• Automatiske betalinger: Når du skylder et bestemt beløp, belastes betalingsmåten din automatisk.
  • Automatiske månedlige betalinger: Betalingsmåten din belastes på samme tid hver måned.
  • Manuelle betalinger: Du kan betale et gebyr på forhånd for et produkt eller en tjeneste du får tilgang til senere eller skal bruke senere.
  • Månedlig fakturering: Du får en faktura hver måned og må betale den innen en viss tid.
  • Forhåndsbetalte abonnementer: Du kan betale et gebyr for å bruke et produkt eller en tjeneste i en bestemt periode.
    • Abonnementet fornyes ikke automatisk.
    • Du kan forlenge abonnementet via appen eller i «Abonnementer»-delen i Play Butikk-appen.

Administrer betalingsmåten for automatisk betaling

Endre betalingsmåten for automatisk betaling
  1. Logg på Abonnementer.
  2. Finn abonnementet du vil endre, og klikk på Administrer.
  3. Klikk på Endre betalingsmåten under kortet du bruker til å betale. Hvis du ikke ser dette alternativet, klikker du på Administrer betalingsmåter.
  4. Velg en betalingsmåte.
  5. Velg Send.
Angi en alternativ betalingsmåte
  1. Logg på Abonnementer.
  2. Finn abonnementet du vil endre, og klikk på Administrer.
  3. Klikk på Endre betalingsmåten under kortet du bruker til å betale. Hvis du ikke ser dette alternativet, klikker du på Administrer betalingsmåter.
  4. Velg Oppdater alternativ betalingsmåte.
  5. Velg en betalingsmåte.
  6. Velg Send

Merk: Enkelte betalingsmåter kan ikke brukes for abonnementer.

Si opp et abonnement

Hvis du sier opp et abonnement, får du ikke refundert betalinger som allerede er foretatt. Du kan ikke angre oppsigelsen av et abonnement, men det er alltid mulig å abonnere på nytt.

Si opp et Google Play-abonnement Si opp andre abonnementer

Du kan si opp enkelte abonnementer i Google Pay.

1. Logg på Abonnementer.
  2. Finn abonnementet du vil si opp, og trykk eller klikk på Administrer.
  3. Velg Si opp abonnementet.
    • Hvis du ikke finner dette alternativet, klikker du på Administrer abonnementet for å gå til Google-produktet der du opprettet abonnementet. Der kan du si opp abonnementet.
    • Hvis du ikke finner noen av alternativene, kan du si opp via leverandøren av abonnementet.
Finn abonnementer som er sagt opp
  1. Logg på Abonnementer.
  2. Velg Oppsagte abonnementer øverst på siden.

Betal tidlig

Hvis du ønsker å betale en regning før fristen, kan du gjøre dette direkte fra betalingsprofilen din for visse gjentakende betalinger.

1. Logg på Abonnementer.
  2. Finn abonnementet du vil betale for, og trykk eller klikk på Administrer.
  3. Velg Betal tidlig.
Forleng et forhåndsbetalt abonnement
Du kan velge å forlenge abonnementet hvis du ikke vil endre det forhåndsbetalte abonnementet til en gjentakende betaling.
Slik forlenger du et forhåndsbetalt abonnement fra Abonnementer:
  1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Sørg for at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Trykk på Betalinger og abonnementer og så Abonnementer.
  4. Trykk på Forleng på det forhåndsbetalte abonnementet du vil forlenge.
Slik forlenger du et forhåndsbetalt abonnement fra appdetaljsiden:
  1. Åpne Google Play-appen Google Play.
  2. Sørg for at du er logget på riktig Google-konto.
  3. Finn og åpne appen med det forhåndsbetalte abonnementet du vil forlenge.
  4. Trykk på Administrer abonnementet og så Forleng.
Tips: Hvis du avinstallerer appen, blir ikke det forhåndsbetalte abonnementet sagt opp.