Beheerders van een betalingsprofiel identificeren

Een betalingsprofiel kan meerdere gebruikers met beheerdersrechten hebben. Gebruikers met beheerdersrechten hebben uitgebreide mogelijkheden om content te bekijken en gebruikers van het profiel te beheren. Als u wilt weten welke gebruikers van een betalingsprofiel beheerdersrechten hebben, zoekt u in de lijst met gebruikers de personen met de vermelding 'Beheerder'.

1. Log in bij het Google-betalingscentrum.
  2. Als u meer dan één betalingsprofiel heeft, gebruikt u de profielkiezer linksboven om het profiel te selecteren waarvan u de beheerders wilt zoeken.
  3. Klik op Instellingen.
  4. Klik in het gedeelte 'Gebruikers betalingsprofiel' op Gebruikers betalingsprofiel beheren.
  5. Bekijk de weergegeven lijst met gebruikers van het profiel en zoek de namen met de vermelding 'Beheerder' ernaast. Deze gebruikers hebben beheerdersrechten.