Betal i apper eller på nettet

Når du handler på nettet eller i apper som Uber og Airbnb, kan du betale raskere ved å bruke et kredittkort som er trygt lagret i Google Pay. Med Google Pay slipper du å skrive inn kortinformasjonen din hver gang.

Når kan du bruke Google Pay?

Du kan betale med et kort du har lagret i Google Pay

• hvis appen eller nettstedet tilbyr Google Pay som betalingsmåte
  • når du ser disse knappene i kassen
Buy with Google Pay

Betal med Google Pay

1. Trykk på Google Pay-knappen i kassen.
  2. Hvis du blir bedt om det, velger du en betalingsmåte og skriver inn leveringsadressen din.
  3. Bekreft bestillingen din.

Legg til eller endre et kort i Google Pay

Få refusjon for en bestilling

Kontakt selgeren direkte for å be om refusjon.

Sende tilbakemelding

Gjør følgende for å fortelle oss hva du synes om å bruke Google Pay som betalingsmåte i apper eller på nettsteder:

1. Gå til wallet.google.com.
  2. Til venstre klikker du på Tilbakemelding og så Sende.
  3. Fortell oss hva du liker eller ikke liker, eller rapporter feil du har oppdaget.

Legg til Google Pay på nettstedet ditt eller i appen din

Hvis du vil gjøre det enkelt for folk å betale i appen din og på nettstedet ditt, kan du gå til developers.google.com/pay/ for å få mer informasjon.