Betaal in ’n program of op ’n webwerf

Wanneer jy aanlyn of in programme soos Uber en Airbnb inkopies doen, kan jy vinniger betaal met behulp van jou kredietkaart wat veilig in Google Pay gestoor is. Met Google Pay hoef jy nie elke keer jou kaartinligting in te voer nie.

Wanneer jy Google Pay kan gebruik

Jy kan met ’n kaart betaal wat jy in Google Pay gestoor het:

• Indien die program of webwerf Google Pay as ’n betaalmetode bied
  • Wanneer jy hierdie knoppies by die betaalpunt sien
Buy with Google Pay

Gaan na die betaalpunt met Google Pay

1. Tik op die Google Pay-knoppie wanneer jy by die betaalpunt kom.
  2. Kies ’n betaalmetode indien jy gevra word, en voer jou versendingadres in.
  3. Bevestig jou bestelling.

Voeg ’n kaart in Google Pay by of verander dit

Kry ’n terugbetaling vir ’n bestelling

Kontak die handelaar direk om ’n terugbetaling te versoek.

Stuur terugvoer

Om ons te vertel van jou ervaring met Google Pay as ’n betaalmetode in programme of op webwerwe:

1. Gaan na pay.google.com.
  2. Klik Terugvoer  en dan Stuur aan die linkerkant.
  3. Vertel ons waarvan jy hou of nie hou nie, of van foute wat jy teëgekom het.

Voeg Google Pay by jou webwerf of program

As jy maklike betaling vir mense in jou program of op jou webwerf wil toelaat, moet jy na developers.google.com/pay/ gaan vir meer inligting.