Luk din Google Payments-tjeneste permanent

Vigtigt! Hvis du bruger Google Pay og lukker din betalingsprofil, skal du oprette en ny Google-konto, hvis du vil bruge Google Pay igen på et senere tidspunkt.
Følg denne vejledning for at lukke din Google-betalingstjeneste permanent, slette dine oplysninger fra Google Pay og lukke din Google-betalingsprofil. Når du har lukket din betalingsprofil, kan du ikke genåbne den eller finde oplysninger om tidligere transaktioner eller betalingsmetoder.

Inden du lukker din betalingsprofil

1. Sørg for, at du ved, hvad det har af betydning for din Google-konto. Hvis du lukker din Google Payments-profil, kan du ikke:
    • Foretage køb i Google Play, Google Ads, Google Fi, Google One eller andre Google-produkter.
    • Bruge Google Pay til at foretage køb.
    • Sende eller anmode om penge.
    • Gemme gavekort, loyalitetsprogrammer og betalingsoplysninger.
    • Finde din transaktionshistorik.
  2. Hvis du vil slette de fleste af dine Google Pay-data, men stadig have mulighed for at købe noget i fremtiden, kan du:

Luk din tjeneste permanent

Vigtigt! For at overholde juridiske og lovgivningsmæssige forpligtelser opbevarer vi muligvis nogle oplysninger i din betalingsprofil i en periode, efter du har slettet den.

Trin 1: Slet Google-betalingstjenesten fra din konto

Vigtigt! Du kan downloade dine data, før du sletter dine oplysninger.

Denne handling sletter data som f.eks.:

• Virtuelle kontonumre for betalingskort og konti, der er tilknyttet tredjepart.
  • Loyalitetskort, gavekort, tilbud, bonusser og billetter til offentlig transport.
  • Dine transaktioner med virtuelle kontonumre.
  • Dine forsøg på betaling i butikker.
  • Brug af loyalitetskort, gavekort, tilbud, kort til offentlig transport og andre "Gem i Google Pay"-elementer i butikker.
  • Google Pay-transaktioner for varer og tjenester i apps og på websites, der ikke er fra Google, med undtagelse af digitale køb i apps.
  • Anmodninger om penge, som du har sendt eller modtaget med Google Pay. Igangværende anmodninger kan stadig gennemføres.
  • Søgninger i Google Pay-appen.
  • Ordrer, du har foretaget i Google Pay-appen.
  • Transaktionsoplysninger for penge, du har sendt eller modtaget med Google Pay eller en Google Pay-saldo, efter lagring af registreringer til lovgivningsmæssige formål.

Sådan sletter du oplysninger fra Google Pay:

1. Gå til myaccount.google.com.
    • Log ind, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Vælg Privatliv og tilpasning.
  3. Rul ned til "Download eller slet dine data".
  4. Vælg Slet en tjeneste Slet en tjeneste.
    • Du skal muligvis logge ind igen.
  5. Find "Google Pay".
  6. Vælg Slet Delete.
  7. Følg vejledningen på skærmen.

Trin 2: Luk din Google-betalingsprofil permanent

Vigtigt! Hvis du har penge på din Google Play-saldo, anbefaler vi, at du bruger dem, før du lukker profilen. En Google Play-saldo kan ikke overføres mellem konti.

Denne handling påvirker data som f.eks.:

• Betalingskort, bankkonti og andre betalingsmetoder, der er gemt med henblik på køb i Google-produkter og i apps og på websites, der ikke er fra Google
  • Transaktionsoplysninger for køb foretaget i Google Play, Google Ads, på YouTube, i andre Google-produkter og i digitale køb i apps
  • Transaktionsoplysninger for penge, du har sendt eller modtaget med Google Pay-appen eller din Google Pay-saldo

Sådan lukker du din Google-betalingsprofil:

1. Valgfrit: Hvis du har flere profiler, skal du gå til pay.google.com og sørge for, at du er logget ind på den profil, du vil lukke.
  2. Gå til payments.google.com Indstillinger.
  3. Vælg Luk betalingsprofil under "Status for betalingsprofil".
  4. Følg vejledningen på skærmen.

Har du brug for mere hjælp?

Prøv følgende næste trin: