Finalitzar permanentment el servei de pagaments de Google

Important: si utilitzes Google Pay i tanques el teu perfil de pagaments, hauràs de crear un altre Compte de Google si vols tornar a utilitzar Google Pay en el futur.
Segueix aquests passos per finalitzar permanentment el servei de pagaments de Google, suprimir la teva informació de Google Pay i tancar el teu perfil de pagaments de Google. Un cop hagis tancat el perfil, no podràs tornar a obrir-lo ni consultar les transaccions anteriors o les dades de la forma de pagament.

Abans de tancar el perfil de pagaments

1. Assegura't que saps com aquesta acció afecta el teu Compte de Google. Si tanques el teu perfil de pagaments de Google, no podràs:
    • Fer compres a Google Play, a Google Ads, a Google Fi, a Google One ni en altres productes de Google.
    • Utilitzar Google Pay per fer compres.
    • Enviar o sol·licitar diners.
    • Desar targetes regal, programes de fidelització i informació de pagament.
    • Consultar l'historial de transaccions.
  2. Si vols suprimir la majoria de les dades de Google Pay, però vols continuar tenint l'opció de comprar més endavant, pots:

Finalitzar permanentment el servei

Important: per complir amb les obligacions legals i reguladores, és possible que conservem algunes dades al teu perfil de pagaments durant un temps després de suprimir-lo.

Pas 1: suprimeix el servei de pagaments de Google del teu compte

Important: abans de suprimir la informació, pots baixar les teves dades.

Amb aquest pas se suprimeixen dades com ara:

• Els números de compte virtuals de les targetes de crèdit o de dèbit i els comptes enllaçats de tercers.
  • Les targetes de fidelització, les targetes regal, les ofertes, les recompenses i els bitllets de transport públic.
  • Les transaccions que has fet amb números de compte virtuals.
  • Els teus intents de pagar en botigues.
  • Les vegades que has utilitzat en botigues targetes de fidelització, targetes regal, ofertes, targetes de transport públic i altres elements desats a Google Pay.
  • Les transaccions que has fet a Google Pay per adquirir productes i serveis en aplicacions i llocs web que no són de Google, excepte en el cas de les compres des d'aplicacions digitals.
  • Les sol·licituds de diners que has enviat o rebut amb Google Pay. És possible que es processin les sol·licituds en curs.
  • Les cerques a l'aplicació Google Pay.
  • Les comandes que has fet a l'aplicació Google Pay.
  • La informació sobre les transaccions relatives als diners que has enviat o rebut amb Google Pay o el saldo de Google Pay, amb emmagatzematge de registre pendent als registres per a finalitats reguladores.

Per suprimir informació de Google Pay:

1. Ves a myaccount.google.com.
    • Si encara no ho has fet, hauràs d'iniciar la sessió.
  2. Selecciona Privadesa i personalització.
  3. Desplaça't fins a "Baixa o suprimeix les teves dades".
  4. Selecciona Suprimeix un servei Suprimeix un servei.
    • És possible que hagis de tornar a iniciar la sessió.
  5. Cerca "Google Pay".
  6. Selecciona "Suprimeix" Delete.
  7. Segueix les instruccions en pantalla.

Pas 2: tanca permanentment el perfil de pagaments de Google

Important: si tens diners al saldo de Google Play, et recomanem que els gastis abans de tancar el perfil. El saldo de Google Play no es pot transferir entre comptes.

Aquest pas afecta dades com ara:

• Les targetes de crèdit, les targetes de dèbit, els comptes bancaris i altres formes de pagament que hagis desat per fer compres en productes de Google i en aplicacions i llocs web que no són de Google.
  • La informació sobre les transaccions relatives a les compres que has fet a Google Play, a Google Ads, a YouTube o en altres productes de Google, i també les compres des d'aplicacions digitals.
  • La informació sobre les transaccions relatives als diners que has enviat o rebut amb l'aplicació Google Pay o el saldo de Google Pay.

Per tancar el teu perfil de pagaments de Google:

1. Opcional: si tens diversos perfils, ves a pay.google.com i assegura't que hagis iniciat la sessió al perfil que vols tancar.
  2. Ves a payments.google.com Configuració.
  3. A "Estat del perfil de pagaments", selecciona Tanca el perfil de pagaments.
  4. Segueix les instruccions en pantalla.