Göra betalningar för Googles produkter och tjänster

Du kan använda din betalningsprofil i Google för att betala för tjänster från Google, som Play-appar och -spel, AdWords, Google Cloud eller Fi-telefon.

Du kan hantera din profil i betalningscentret.

Skapa en ny betalningsprofil

Första gången du köper en produkt eller tjänst från Google får du frågan om du vill skapa en betalningsprofil. Nästa gång du köper en produkt eller tjänst från Google kan du använda den betalningsprofilen för att betala.

Om du använder ditt Google-konto för personliga och affärsmässiga ändamål kan du skapa mer än en betalningsprofil. Du kan också använda betalningsprofiler som skapats av andra om de bjuder in dig.

Välj vilken betalningsmetod du vill använda

Obs! Den här informationen kan skilja sig något beroende på vilka av Googles produkter eller tjänster du försöker köpa.

Om du har mer än en betalningsmetod i betalningsprofilen kan du välja vilken du vill använda när du gör eller tar emot en betalning eller registrerar dig för en tjänst:

1. Hitta det du vill köpa.
  2. Börja checka ut.
  3. Tryck på Nedåtpil till höger om betalningsuppgifterna.
  4. Välj den betalningsmetod du vill använda.
  5. Tryck eller klicka på Köp.

Byt betalningsprofil

Obs! Den här informationen kan skilja sig något beroende på vilka av Googles produkter eller tjänster du försöker köpa.

Om du har mer än en betalningsprofil kan du ändra från standardprofilen till en annan när du checkar ut.

1. Hitta det du vill köpa.
  2. Börja checka ut. Stanna när du kommer till betalningsuppgifterna.
  3. I det övre högra hörnet trycker du på Meroch sedan Betalningsprofil.
  4. Välj den profil du vill använda för att köpa.
  5. Tryck eller klicka på Köp.