Google Pay

Een eenvoudige manier voor verkopers om in winkels en in apps betalingen voor fysieke goederen en services te accepteren van gebruikers van de Google Pay-app. App-gebruikers kunnen klantenkaarten, cadeaukaarten, evenementtickets, instapkaarten en aanbiedingen opslaan als 'kaarten' in Google Pay met behulp van de functie 'Opslaan in Google Pay' en deze gebruiken bij verkopers. Verkopers kunnen deze kaarten ook updaten.