Google Pay

Helppo tapa kauppiaille käsitellä Google Pay ‑sovelluksen käyttäjien tekemiä fyysisten tuotteiden ja palveluiden maksuja kaupoissa ja sovelluksissa. Sovelluksen käyttäjät voivat tallentaa kanta-asiakaskortteja, lahjakortteja, tapahtumalippuja, tarkistuskortteja ja tarjouksia Google Pay ‑sovellukseen "kortteina" käyttämällä Google Payn Tallenna Google Payhin -toimintoa. Kortteja on lunastettavissa jälleenmyyjien palveluista. Kauppiaat voivat myös päivittää kyseisiä kortteja.