Brug Kort på Google Pixel

Du kan holde fingeren nede på afbryderknappen på din telefon for hurtigt at få adgang til de betalingsmetoder og kort, du har føjet til Google Pay.

Vigtigt! Denne funktion er i øjeblikket kun tilgængelig på Google Pixel-telefoner i Australien, Canada, Frankrig, Irland, Italien, Singapore, Spanien, Storbritannien, Taiwan, Tyskland og USA.

Se betalingsmetoder og kort

1. Hold fingeren nede på din telefons afbryderknap, indtil der vises en betalingsmetode eller et kort.
  2. Du kan se andre betalingsmetoder og kort ved at stryge til højre. Hvis du har mange betalingsmetoder, skal du trykke på Se alle.

Tip! Hvis du ikke kan se dine kort eller muligheden for at tilføje en betalingsmetode, skal du følge vejledningen nedenfor for at slå Kort til.

Vælg, om du vil kunne se Kort, når din telefon er låst

1. Åbn Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på Privatliv og derefter Låseskærm.
    • Hvis du vil se Kort, når din telefon er låst, skal du trykke på Vis alt indhold i notifikationer.
    • Hvis du kun vil se Kort, når din telefon er låst op, skal du trykke på Vis kun følsomt indhold, når skærmen er låst op.

Tip! Du kan foretage køb med Kort, når din telefon er låst, men du kan blive bedt om at låse telefonen op ved større beløb.

Foretag et køb

Du kan betale hurtigt og sikkert overalt, hvor du ser symbolerne  eller Google Pay.

Vigtigt! Du skal aktivere kontaktløs betaling for at kunne betale i butikker. Tjek, om din telefon understøtter kontaktløs betaling.

1. Hold fingeren nede på afbryderknappen, indtil din standardbetalingsmetode vises.
    • Du kan også stryge til højre for at se eller vælge andre betalingsmetoder til et køb.
  2. Hold din telefon tæt på terminalen, indtil der vises et flueben.

Få flere oplysninger om, hvordan du bruger kontaktløs betaling.

Tip! Hvis du ikke har konfigureret en betalingsmetode til kontaktløs betaling, kan du se, hvordan du tilføjer en betalingsmetode, eller hvordan du aktiverer kontaktløs betaling for en gemt betalingsmetode.

Slå Kort til eller fra

Vigtigt! Hvis denne funktion er slået fra, kan du bruge Google Pay til kontaktløse betalinger, som du normalt ville gøre. Få flere oplysninger om, hvordan du bruger kontaktløs betaling.

1. Åbn Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på System og derefter Bevægelser og derefter Kort.
  3. Tryk på skyderen for at slå denne funktion til eller fra.

Tip! Hvis du deaktiverer Kort, skal du åbne Google Pay-appen og trykke på Betaling for at se dine betalingsmetoder.

Løs problemer med Kort

Jeg kan ikke se nogen betalingsmetoder eller kort
Der kan være flere årsager til dette:

Kort er deaktiveret

1. Åbn Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på System og derefter Bevægelser og derefter Kort.
  3. Hvis skyderen er slået fra, skal du trykke på den for at slå den til.

Din telefon er låst

Du skal muligvis låse telefonen op for at se Kort. Hvis du vil bruge Kort, når din telefon er låst, skal du følge vejledningen ovenfor.

Du er logget ind på den forkerte Google-konto

1. Hold fingeren nede på afbryderknappen, og tryk på Tilføj en betalingsmetode, eller stryg til højre, og tryk på Se alle.
  2. Tryk på dit profilbillede.
  3. Tryk på den Google-konto, du vil bruge.

Google Pay er ikke angivet som din standardtjeneste til Tryk og betal

1. Åbn Indstillinger Indstillinger.
  2. Tryk på Apps og notifikationer og derefter Avanceret og derefter Særlig appadgang og derefter Tryk og betal og derefter Standardapp til betaling.
  3. Vælg Google Pay.
Min foretrukne betalingsmetode vises ikke først
I de fleste tilfælde vises din standardbetalingsmetode, når du holder fingeren nede på afbryderknappen. Hvis du har et vigtigt kort, f.eks. til en flyafgang, vises det muligvis først.
Sådan angiver du en anden betalingsmetode som standard:
  1. Hold fingeren nede på afbryderknappen.
  2. Tryk på den betalingsmetode, du vil angive som standard.
  3. Tryk på Gør til standard.
Min betalingsmetode vises i Google Pay, men ikke i Kort

Sørg for at konfigurere kontaktløs betaling for din betalingsmetode.

Hvis du føjer en eller flere betalingsmetoder til Google Pay, kan du konfigurere kontaktløs betaling.

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay.
  2. Tryk på Betaling nederst.
  3. Tryk på et kort eller en betalingskonto.
  4. Tryk på Konfigurer betaling i butikker.
    • Du skal muligvis angive dit korts udløbsdato og kontrolkode.

Tip! Nogle betalingsmetoder kan ikke konfigureres til kontaktløs betaling. Hvis denne funktion ikke understøttes af dit kort eller din bank endnu, kan du tilføje en anden betalingsmetode for at foretage kontaktløse betalinger.