Google Pay ‑tarjousten ja ‑palkintojen lunastaminen

Google Payssa on erilaisia kampanjoita, joiden kautta voi lunastaa tarjouksia tai ansaita palkintoja. Jotkin tarjoukset, kuten Google Pay ‑suositukset, lunastetaan Googlen kautta. Muut tarjoukset lunastetaan määritettyjen jälleenmyyjien kautta.

Palkintojen lunastaminen

Suosituspalkinnot

Voit ansaita enintään kymmenen suosituspalkintoa kutsumalla uusia käyttäjiä Google Payhin. Kun kutsumasi henkilö rekisteröi saamansa suosituskoodin ja tekee ensimmäisen hyväksytyn ostoksensa, saatte molemmat palkinnon.

Palkinto näkyy tileillä viiden arkipäivän kuluessa.

Kutsun lähettäminen

Huom. Suositukset ovat käytettävissä vain tietyissä maissa.

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Valitse Maksut-välilehdeltä + Maksutapa.
  3. Lisää kortti ohjeiden mukaisesti.
  4. Valitse ​Valikko Valikko ja sitten Kutsu kavereita.
  5. Lisää pyydetyt tiedot.
  6. Valitse Lähetä.
Google Pay ‑suosituskoodin käyttäminen
  1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Anna tarjouskoodi.
  3. Kirjoita ystäväsi lähettämä suosituskoodi. Jos koodi hyväksytään, näet vahvistusnäytön.
  4. Maksa ensimmäinen ehdot täyttävä ostoksesi Google Paylla.

Palkinnon ehdot

• Suosituksia voivat lähettää vain käyttäjät, jotka ovat maksaneet Google Pay ‑tilillään ostoksia vähintään kerran kaupassa tai verkossa.
  • Suosituksen lähettäjä saa palkinnon vain, jos kutsuttu henkilö käyttää lähettäjältä saamansa yksilöllisen koodin. Sama henkilö voi saada kutsuja useilta eri käyttäjiltä. Jos et ole varma, miksi et ole saanut palkintoa, varmista kutsumaltasi henkilöltä, että hän lisäsi suosituskoodisi palveluun ennen ensimmäisen ostoksensa maksamista.

Muiden tarjousten ja palkintojen lunastaminen

Tarkempia tietoja muiden Google Pay ‑palkintojen lunastamisesta on kunkin kampanjan ehdoissa.

Tarjouksiin ja palkintoihin liittyvien ongelmien ratkaiseminen

Täältä löydät ratkaisuja yleisiin ongelmiin koskien Google Pay ‑kampanjoita, ‑tarjouksia ja ‑kuponkeja.

En saanut tarjousta

Kaikkia Google-tarjouksia, ‑kampanjoita ja ‑kuponkeja ei välttämättä tarjota kaikille asiakkaille. Saamasi tarjoukset on määritetty Google Pay ‑käyttökokemuksesi pohjalta, ja ne voivat erota muiden käyttäjien tarjouksista.

En saanut palkintoa

Tein vaaditun määrän ostoksia

Jos teit palkintoon vaaditun määrän ostoksia etkä silti saanut palkintoa, toimi näin:

1. Varmista kampanjan ehdoista, että ostoksesi täyttivät kampanjan vaatimukset.
  2. Tarkista, onko kampanja tarkoitettu vain uusille asiakkaille. Tällaisia kampanjoita tarjotaan säännöllisesti asiakkaille, jotka eivät ole vielä maksaneet mitään Google Paylla tai Android Paylla.
  3. Varmista, että teit ostoksesi muilta kuin Google-jälleenmyyjiltä. Googlen omistamissa sovelluksissa tai sivustoilla tehtyjä ostoja ei yleensä lasketa mukaan kampanjaan.
En saanut suositussaldoa

Koodia ei ehkä lisätty automaattisesti Google Payhin. Kokeile lisätä se manuaalisesti.

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Valitse Valikko Valikko ja sitten Anna tarjouskoodi.
  3. Kirjoita koodisi.
  4. Valitse Käytä.
En saanut pankkisaldoa

Jos liityit Google Payhin pankkisi tarjoaman kampanjan kautta, kysy lisätietoja pankista.

Koodi ei toimi

Jos olet saanut jälleenmyyjältä palkintokoodin palkkioksi Google Payn käyttämisestä mutta koodi ei toimi, pyydä apua jälleenmyyjältä.