Använda flyg- eller evenemangsbiljetter

Du kan lagra digitala kopior av biljetter till flyg eller evenemang från deltagande flygbolag och biljettföretag.

Den här funktionen är endast tillgänglig på iOS i USA.

Lägga till en biljett i Google Pay

1. Köp en biljett via webbplats eller app för deltagande flygbolag, evenemangsscen eller biljettföretag.
  2. När du är klar trycker du på Spara till Google Pay.
    • Om du inte har Google Pay-appen installerad öppnas en sida där du kan slutföra processen.

Använda en biljett i Google Play-appen

1. Öppna Google Pay-appen Google Pay på en iPhone.
  2. Om du har flera Google-konton bör du se till att du är inloggad på det konto där du sparade biljetten.
  3. Tryck på Värdekort längst ned.
  4. Tryck på biljetten.
  5. Visa streckkoden på mobilen så att personalen kan skanna den. Om du har flera biljetter behöver du visa varje streckkod.