Använda flyg- eller evenemangsbiljetter

Du kan lagra digitala kopior av biljetter till flyg eller evenemang från deltagande flygbolag och biljettföretag.

Lägga till en biljett i Google Pay

1. Köp en biljett via app eller webbplats för deltagande flygbolag, evenemangsscen eller biljettföretag.
  2. När du är klar med betalningen trycker du på G Pay-alternativet Spara till Google Pay.
    • Om du inte har Google Pay-appen installerad öppnas en webbsida där du kan slutföra processen.

Använda biljetten

Med Google Pay-appen

1. Öppna Google Pay-appen på din Android-enhet.
    • Om du har flera Google-konton bör du se till att du är inloggad på det konto där du sparade biljetten.
  2. Tryck på Värdekort längst ned.
  3. Tryck på biljetten.
  4. Visa streckkoden på mobilen så att personalen kan skanna den. Om du har flera biljetter behöver du visa varje streckkod.

Öppna ett boardingkort med Google Assistent

1. Håll in hemknappen på Android-telefonen eller säg ”OK Google”.
  2. Säg ett kommando som ”mina flyg” eller ”visa mitt flyg”.