Lento- ja tapahtumalippujen käyttäminen

Voit tallentaa digitaaliset kopiot lento- ja tapahtumalipuistasi, jos niitä tarjoava lentoyhtiö tai palveluntarjoaja on mukana Google Payssa.

Lipun lisääminen Google Payhin

1. Osta lippu Google Payta tukevan lentoyhtiön, tapahtumanjärjestäjän tai lippuja välittävän yrityksen sovelluksesta tai sivustolta.
  2. Kun olet ostanut lipun, napauta G Pay ‑logon vierestä Tallenna Google Payhin.
    • Jos et ole asentanut Google Pay ‑sovellusta, painike avaa uuden verkkosivun.

Lipun käyttäminen

Google Pay ‑sovelluksessa

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Android-laitteellasi.
    • Jos sinulla on useita Google-tilejä, varmista, että olet kirjautuneena sisään samalle tilille, jota käytit lipun tallentamiseen.
  2. Napauta alareunasta Kortit.
  3. Napauta lippua.
  4. Näytä viivakoodi puhelimestasi lipun tarkastajalle. Jos olet tallentanut useita lippuja, muista näyttää kaikkien viivakoodit erikseen.

Tarkistuskortin avaaminen Google Assistantin avulla

1. Paina pitkään Android‑puhelimen aloitusnäyttöpainiketta tai sano "OK Google".
  2. Sano komento, esimerkiksi "My flights" (Omat lentoni) tai "Show me my flight” (Näytä minulle lentoni).