Lento- ja tapahtumalippujen käyttäminen

Voit tallentaa digitaaliset kopiot lento- ja tapahtumalipuistasi, jos niitä tarjoava lentoyhtiö tai palveluntarjoaja on mukana Google Payssa.

Lipun lisääminen Google Payhin

1. Osta lippu Google Payta tukevan lentoyhtiön, tapahtumanjärjestäjän tai lippuja välittävän yrityksen sovelluksesta tai sivustolta.
  2. Kun olet ostanut lipun, napauta G Pay ‑logon vierestä Tallenna Google Payhin.
    • Jos et ole asentanut Google Pay ‑sovellusta, painike avaa uuden verkkosivun.

Lipun käyttäminen

Tärkeää: Voit käsitellä Google Pixel ‑puhelimessasi olevia lippuja painamalla pitkään virtapainiketta. Katso lisätietoja Korttien käyttämisestä Google Pixelillä.

Tarkistuskortin lisääminen kuvakaappauksella

Tärkeää: Tämä toiminto on käytettävissä kaikissa Google Pixel 3- ja 4-puhelimissa. Tarkistuskortin lisääminen kuvakaappauksella edellyttää, että puhelimessasi on Google Pay ‑sovellus ja internetyhteys.

1. Avaa tarkistuskortin sisältävä sähköpostiviesti, sovellus tai sivusto.
  2. Etsi tarkistuskortti. Jos sait tarkistuskortin sähköpostitse, sinun on ehkä avattava se .pdf-muodossa.
    • Kohdista QR-koodi tai viivakoodi keskelle näyttöä.
  3. Pidä virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden hiljennyspainiketta samanaikaisesti painettuna muutaman sekunnin ajan. Katso lisätietoja kuvakaappauksen ottamisesta.
  4. Napauta Kuvakaappaus tallennettu ‑ilmoituksesta Lisää Google Payhin. Selainikkuna avautuu osoitteeseen pay.google.com.
  5. Napauta Tallenna ja sitten Näytä tarkistuskortti. Tarkistuskortti näkyy Google Pay ‑sovelluksessa. Et tarvitse internetyhteyttä tallennettujen tarkistuskorttien näyttämiseen.

Vinkki: Jos tarkistuskortti on jossakin viimeksi käyttämistäsi sovelluksista, avaa sovellus ja napauta näytön alareunasta Kuvakaappaus.​​​​​​ Katso lisätietoja sovelluksesta toiseen siirtymisestä.

Tarkistuskortin avaaminen Google Assistantin avulla

1. Paina pitkään Android‑puhelimen aloitusnäyttöpainiketta tai sano "OK Google".
  2. Sano komento, esimerkiksi "My flights" (Omat lentoni) tai "Show me my flight” (Näytä minulle lentoni).