Gem og brug billetter til fly eller events

Du kan gemme digitale kopier af flybilletter eller billetter til events hos deltagende flyselskaber og eventudbydere.

Føj en billet til Google Wallet

1. Du kan købe din billet via følgende:
    • App eller website for et deltagende flyselskab eller en deltagende eventudbyder.
    • App eller website for billetmægler
  2. Når du har betalt, skal du trykke på Føj til Google Wallet og derefter Tilføj.
    • Hvis du ikke har installeret Google Wallet-appen, bliver du bedt om at downloade den. Følg vejledningen på skærmen for at downloade appen og tilføje din billet.

Tip! Google Wallet understøtter ikke pkpass-filer.

Find og brug din billet

Sådan bruger du din billet:

1. Lås din telefon op.
  2. Hold bagsiden af telefonen op mod billetlæseren i et par sekunder.
  3. Der vises et blåt flueben, når din billet er accepteret.

Hvis du ikke kan trykke på din telefon ved billetlæseren:

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Rul op for at finde din billet.
    • Billetter til kommende begivenheder vises muligvis i sektionen "Vigtigt" i Wallet.
  3. Tryk på billetten.
  4. Vis stregkoden eller QR-koden på din telefon, så personalet kan scanne den. Hvis du har mere end én billet, skal du sørge for at vise alle stregkoder.

Tilføj et boardingkort med et screenshot

Vigtigt! Denne funktion er tilgængelig for alle Google Pixel-telefoner fra version 3 og nyere. Hvis du vil tilføje et boardingkort med et screenshot, skal du installere Google Wallet-appen på din telefon og have en aktiv internetforbindelse.

1. Åbn mailen, appen eller websitet med dit boardingkort.
  2. Find dit boardingkort. Hvis det er i en mail, skal du muligvis åbne PDF-filen.
    • Centrér QR-koden eller stregkoden på skærmen.
  3. Tryk på afbryderknappen og knappen for lydstyrke ned, og hold dem nede samtidigt i nogle få sekunder. Se, hvordan du tager et screenshot.
  4. Tryk på Føj til Google Wallet i "Screenshot gemt"-notifikationen.
    • Der åbnes et browservindue.
  5. Tryk på Gem og derefter Se boardingkort.
    • Boardingkortet gemmes i Google Wallet-appen. Du behøver ikke at have internetforbindelse for at tilgå dine gemte boardingkort.

Tip! Hvis dit boardingkort er i en af dine seneste apps, skal du skifte til den og derefter trykke på Screenshot nederst på skærmen. Se, hvordan du skifter mellem apps.