Desar i utilitzar bitllets d'avió o entrades per a esdeveniments

Pots emmagatzemar còpies digitals de bitllets d'avió i entrades per a esdeveniments de les companyies aèries i dels proveïdors d'entrades participants.

Afegir un bitllet o una entrada a Google Wallet

1. Pots comprar un bitllet o una entrada a través de qualsevol de les opcions següents:
    • L'aplicació o el lloc web d'una companyia aèria o del recinte participants.
    • Una aplicació o un lloc web d'un agent de venda de bitllets o d'entrades.
  2. Després de tramitar una compra, toca Afegeix a Google Wallet i, a continuació, Afegeix.
    • Si no tens l'aplicació Google Wallet instal·lada, se't demanarà que la baixis. Per baixar l'aplicació i afegir-hi el bitllet o l'entrada, segueix les instruccions en pantalla.

Consell: Google Wallet no és compatible amb els fitxers .pkpass.

Cercar i utilitzar un bitllet d'avió o una entrada

Per utilitzar un bitllet o una entrada:

1. Desbloqueja el telèfon.
  2. Apropa la part posterior del telèfon al lector de bitllets o entrades durant uns segons.
  3. Es mostrarà una marca de verificació blava quan s'hagi acceptat.

Si no pots tocar el lector de bitllets o entrades amb el telèfon:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Desplaça't cap amunt per trobar el bitllet o l'entrada.
    • És possible que les entrades per a propers esdeveniments es mostrin a la secció "Important" de Wallet.
  3. Toca el bitllet o l'entrada.
  4. Mostra el codi de barres o el codi QR al telèfon perquè la persona encarregada pugui escanejar-lo. Si tens més d'un bitllet o entrada, has de mostrar tots els codis de barres.

Afegir una targeta d'embarcament mitjançant una captura de pantalla

Important: aquesta funció està disponible per a tots els telèfons Google Pixel amb la versió 3 o versions posteriors. Per afegir una targeta d'embarcament mitjançant una captura de pantalla, has d'instal·lar l'aplicació Google Wallet al telèfon i tenir una connexió a Internet activa.

1. Obre el correu electrònic, l'aplicació o el lloc web que té la targeta d'embarcament.
  2. Cerca-la. Si és en un correu electrònic, pot ser que hagis d'obrir el PDF.
    • A la pantalla, centra el codi QR o el codi de barres.
  3. Durant uns quants segons, mantén premuts els botons d'engegada i d'abaixar el volum alhora. Obtén informació sobre com pots fer una captura de pantalla.
  4. A la notificació "S'ha desat la captura de pantalla", toca Afegeix a Google Wallet.
    • S'obrirà una finestra del navegador.
  5. Toca Desa i, a continuació, Mostra la targeta d'embarcament.
    • La targeta d'embarcament es desa a l'aplicació Google Wallet. No necessites connexió a Internet per obtenir les targetes d'embarcament desades.

Consell: si la targeta d'embarcament és en una de les teves aplicacions recents, ves-hi i, a la part inferior de la pantalla, toca Captura de pantalla. Obtén informació sobre com pots canviar entre aplicacions.