As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Sverige: Betalningsmetoder som stöds

Ta reda på om din bank eller ditt kort har stöd för kontaktlösa betalningar med Google Pay i tabellen nedan. Hitta betalningsmetoder som stöder kontaktlösa betalningar i andra länder och regioner.

Banker Kort som stöds Kort som inte stöds
Ålandsbanken Mastercard kreditkort & Mastercard debetkort
Bank Norwegian AS Visa kreditkort
Curve OS Limited  mastercard debitering
Danske Bank Mastercard-kort (bankkort, kreditkort och företagskort) Visakort
Edenred Sweden Förbetalt Edenred-kort (MasterCard) Alla andra kort
Klarna Alla Visakort --
Komplett Bank AS Mastercard kreditkort och bankkort --
Länsförsäkringar Bank Bankkort Företag
Bankkort Privat
Betalkort
Kreditkort Företag
Kreditkort Privat
Bankkort Ungdom
Lunar Alla Visakort
Marginalen Bank

Mastercard kreditkort

Visa kort

Monese Monese-kort --
Moorwand Limited Mastercard Prepaid
N26 Alla kort --
Nordea Visa och Mastercard bankkort och kreditkort
First Card

--

Paynetics AD Mastercard Debit
PayrNet Mastercard förbetalt
Paysafe Financial Services Limited Visa bankkort
Pleo Financial Services Mastercard Credit
Pleo Financial Services Mastercard Credit
Revolut Alla kort --
Sodexo Pass Sweden Lunchkortet --
Swedbank och Sparbanken Mastercard bankkort
Mastercard Maestro
Mastercard företagskort
Mastercard bankkort ungdom
UAB ZEN.com Mastercard-kort
Volvofinans Bank AB Alla visakort
Wise Alla kort
Mastercard Consumer Debit och Small Business Debit

Mastercard Consumer Debit och Small Business Debit

Din bank bestämmer om korten ska fungera med Google Pay. Banker kan ta bort stöd för mobilbetalningar på korten de erbjuder.

Om din bank inte finns med på listan eller om ditt kort inte går att konfigurera för mobilbetalningar kan du kontakta banken genom att ringa telefonnumret på baksidan av kortet.