Problemen met Google Pay in winkels oplossen

Volg deze stappen om Google Pay in te stellen en aankopen te doen.

De informatie op deze pagina geldt voor het account . Als u er zeker van wilt zijn dat Google Pay correct werkt, installeert u de nieuwste versie van de Google Pay Android-app.

Belangrijk: Als u Google Pay in winkels wilt gebruiken, moet Google Pay geïnstalleerd zijn op een Android-apparaat.

Log in op uw Google-account als u gepersonaliseerde informatie wilt ontvangen waarmee u het probleem kunt oplossen. Tik of klik rechtsboven op Inloggen.