Återställa betalningsprofilen efter ett bestridande av en debitering

När du bestrider en debitering från Google hos kredit- eller bankkortsutfärdaren stänger vi din betalningsprofil automatiskt. Vi gör det som ett skydd mot bedrägeri.

Öppna betalningsprofilen på nytt genom att verifiera att du äger kontot.

Verifiering

När vi får din information letar vi efter tecken på obehörig åtkomst till kontot. Om vi ser att debiteringen var giltig kanske du behöver kontakta din bank och återkalla återkravet innan vi öppnar din profil.