Wat is Google Pay?

Google Pay brengt alle manieren samen waarop u met Google kunt betalen.

Voer één keer uw kaartgegevens in om de volgende mogelijkheden te benutten:

U kunt ook uw cadeaubonnen, klantenkaarten, tickets en kortingsbonnen met Google Pay gebruiken wanneer u bij uw favoriete winkels shopt.

Opmerking: Google Pay wordt niet gebruikt voor zakelijke Google-producten zoals AdWords, Cloud of G Suite.

Aan de slag met Google Pay

Log in op pay.google.com om Google Pay op uw computer te gebruiken.

U kunt ook de app downloaden.

Veelgestelde vragen over Google Pay

Hoe verzend ik geld met Google Pay?

Als u tot nu toe pay.google.com gebruikte, ziet u misschien een aantal verschillen. Als u zich in de VS bevindt en geld wilt verzenden, klikt u aan de linkerkant op Geld verzenden of vragen.

Moet ik mijn betaalmethoden opnieuw toevoegen?

Nee. Alle creditcards, betaalpassen, bankrekeningen en andere betaalmethoden die u aan Google Pay of Google Pay Send heeft toegevoegd, worden automatisch weergegeven in Google Pay. Als u een betaalmethode heeft gebruikt om een Google-product of -service te kopen (zoals een app of film in Google Play of opslagruimte voor Google Drive), ziet u deze in Google Pay.

Hier leest u hoe u een nieuwe kaart aan Google Pay toevoegt.

Beïnvloedt deze wijziging de beveiliging van mijn betalingen?

In de nieuwe app nemen we dezelfde beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen. Meer informatie over de beveiliging van Google Pay vindt u hier.

Kan ik mijn eerdere transacties met Google-betaalproducten bekijken?

U kunt de meeste van uw Google Pay-transactiegegevens bekijken op pay.google.com. Betalingen die u in winkels heeft gedaan, vindt u in de app terug.

Google Pay was tot nu toe niet beschikbaar in mijn land. Is dat nu wel het geval?

Sommige Google Pay-functies zijn beschikbaar in bepaalde landen. We breiden voortdurend uit naar nieuwe landen, dus neem regelmatig een kijkje.

Wanneer worden mijn betalingsgegevens gelinkt aan mijn Google-account?

Uw betalingsgegevens worden gekoppeld aan uw Google-account wanneer u het volgende doet:

• Een Google-product of -service kopen (zoals een app of film in Google Play of een abonnement op YouTube Premium)
  • Kaarten aan Google Pay of Chrome toevoegen

Ga naar pay.google.com voor meer informatie over de betalingsgegevens die u heeft opgeslagen bij Google.