As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Maat tai alueet, joissa Google Payta voi käyttää

Jotkin Google Payn ominaisuudet ovat saatavilla vain tietyillä alueilla ja tietyillä laitteilla. Pyrimme tuomaan lisää ominaisuuksia saataville myös muille alueille.

Ominaisuuksien saatavuuden tarkistaminen

Asuinmaastasi riippuen Google Payta voi käyttää maksamiseen seuraavilla tavoilla.

Googlen tuotteiden ostaminen

Voit maksaa Google-tuotteista Google Paylla siellä, missä Google Pay on saatavilla.

Huom. Google Pay on käytettävissä iOS-laitteilla vain Yhdysvalloissa ja Intiassa.

Lähimaksujen tekeminen ja kanta-asiakaskorttien, lahjakorttien, tarjousten, tapahtumalippujen ja tarkistuskorttien käyttäminen

Voit käyttää Google Payta lähimaksamiseen ja tallentaa palveluun kanta-asiakaskortteja, lahjakortteja ja paljon muuta näissä maissa tai näillä alueilla.

Maksaminen verkossa tai sovelluksissa

Tätä Google Payn ominaisuutta voi käyttää sitä tukevilla verkkosivuilla ja sovelluksissa seuraavissa maissa:

• Albania
  • Algeria
  • Amerikan Samoa
  • Angola
  • Antigua ja Barbuda
  • Argentiina
  • Australia
  • Itävalta
  • Azerbaidžan
  • Bahrain
  • Valko-Venäjä
  • Belgia
  • Brasilia
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chile
  • Kolumbia
  • Kroatia
  • Tšekki
  • Tanska
  • Dominikaaninen tasavalta
  • Egypti
  • Viro
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Hongkong
  • Unkari
  • Intia
  • Indonesia
  • Irlanti
  • Israel
  • Italia
  • Japani
  • Jordania
  • Kazakstan
  • Kenia
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liettua
  • Luxemburg
  • Malesia
  • Meksiko
  • Alankomaat
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Oman
  • Pakistan
  • Panama
  • Peru
  • Filippiinit
  • Puola
  • Portugali
  • Qatar
  • Romania
  • Venäjä
  • Saudi-Arabia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Etelä-Afrikka
  • Espanja
  • Sri Lanka
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Thaimaa
  • Turkki
  • Ukraina
  • Arabiemiirikunnat
  • Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat
  • Uruguay
  • Vietnam

Vinkki: Google Pay on saatavilla iOS-käyttöjärjestelmälle vain Yhdysvalloissa.

Rahan lähettäminen kavereille ja perheenjäsenille

Google Paylla voi lähettää rahaa Yhdysvalloissa, Intiassa ja Singaporessa.

Maksaminen juna- ja bussimatkoista

Tätä Google Payn ominaisuutta voi käyttää seuraavissa maissa:

• Australia
  • Kanada
  • Intia
  • Japani
  • Venäjä
  • Singapore
  • Ukraina
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat

Huom. Google Pay toimii vain tietyissä joukkoliikennejärjestelmissä.

Maksaminen käyttämällä Chromeen tallennettuja tietoja

Voit käyttää Chromen automaattista täyttöä aina, kun käytettävissä on Chrome-selain.

Wear OS ‑älykellolla maksaminen

Voit maksaa Google Payn avulla ostoksia Wear OS ‑älykellolla seuraavissa maissa:

• Australia
  • Itävalta
  • Belgia
  • Brasilia
  • Bulgaria
  • Kanada
  • Chile
  • Kroatia
  • Tšekin tasavalta
  • Tanska
  • Viro
  • Suomi
  • Ranska
  • Saksa
  • Kreikka
  • Hongkong
  • Unkari
  • Irlanti
  • Italia
  • Latvia
  • Liettua
  • Uusi-Seelanti
  • Norja
  • Puola
  • Portugali
  • Romania
  • Venäjä
  • Singapore
  • Slovakia
  • Espanja
  • Ruotsi
  • Sveitsi
  • Taiwan
  • Ukraina
  • Arabiemiirikunnat
  • Yhdistynyt kuningaskunta
  • Yhdysvallat