Maat, joissa Google Payta voi käyttää

Jotkin Google Payn ominaisuudet ovat saatavilla vain tietyissä maissa ja tietyillä laitteilla. Pyrimme tuomaan lisää ominaisuuksia saataville myös muihin maihin.

Ominaisuuksien saatavuuden tarkistaminen

Asuinmaastasi riippuen Google Payta voi käyttää maksamiseen seuraavilla tavoilla.

Googlen tuotteiden ostaminen

Voit maksaa Google-tuotteista Google Paylla siellä, missä Google Pay on saatavilla.

Huom. Google Pay on käytettävissä iOS-laitteilla vain Yhdysvalloissa ja Intiassa.

Lähimaksujen tekeminen ja kanta-asiakaskorttien, lahjakorttien, tarjousten, tapahtumalippujen ja tarkistuskorttien käyttäminen

Voit käyttää Google Payta lähimaksamiseen ja tallentaa palveluun kanta-asiakaskortteja, lahjakortteja ja paljon muuta näissä maissa. Voit maksaa Google Paylla myös joissakin kaupoissa Intiassa.

Maksaminen verkossa tai sovelluksissa

Tätä Google Payn ominaisuutta voi käyttää sitä tukevilla verkkosivuilla ja sovelluksissa seuraavissa maissa: Alankomaat, Albania, Algeria, Amerikan Samoa, Angola, Antigua ja Barbuda, Argentiina, Australia, Azerbaidžan, Bahrain, Belgia, Brasilia, Bulgaria, Chile, Dominikaaninen tasavalta, Egypti, Espanja, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Hongkong, Indonesia, Intia, Irlanti, Israel, Italia, Itävalta, Japani, Jordan, Kanada, Kazakstan, Kenia, Kolumbia, Kreikka, Kroatia, Kuwait, Libanon, Liettua, Luxemburg, Malesia, Meksiko, Norja, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Portugali, Puola, Qatar, Ranska, Romania, Ruotsi, Saksa, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Sri Lanka, Suomi, Sveitsi, Taiwan, Tanska, Thaimaa, Tšekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Uruguay, Uusi-Seelanti, Valko-Venäjä, Venäjä, Vietnam, Viro, Yhdistyneet arabiemiraatit, Yhdistynyt kuningaskunta ja Yhdysvallat.

Huom. Google Pay on käytettävissä iOS-laitteilla vain Yhdysvalloissa ja Intiassa.

Rahan lähettäminen kavereille ja perheenjäsenille

Google Payn avulla voi lähettää rahaa Yhdysvalloissa ja Intiassa.

Maksaminen juna- ja bussimatkoista

Tätä Google Payn ominaisuutta voi käyttää Australiassa, Intiassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Japanissa, Kanadassa, Singaporessa, Ukrainassa, Venäjällä ja Yhdysvalloissa.

Huom. Google Pay toimii vain tietyissä joukkoliikennejärjestelmissä.

Maksaminen käyttämällä Chromeen tallennettuja tietoja

Voit käyttää Chromen automaattista täyttöä aina, kun käytettävissä on Chrome-selain.