Find, eksportér eller slet oplysninger om Google Pay og Google Wallet

Du kan eksportere en kopi af dine data eller slette visse oplysninger, som du ikke længere vil have Google til at gemme.

Denne artikel gælder for dine transaktioner med Google Pay-appen, Google Wallet-appen eller andre Google Pay-tjenester.

Find dine Google Pay- og Google Wallet-data

Du kan finde dine Google Pay-data online eller i Google Pay- eller Google Wallet-appen.

Stop eller start med at bruge data til at tilpasse indhold personligt

Administrer personlig tilpasning med Google Pay og Google Wallet

Du kan styre, hvilke data der bruges til at tilpasse indhold personligt.

Administrer personlig tilpasning med Google Pay og Google Wallet.

Tip!

Stop eller start med at bruge lokationshistorik

Oplysninger om din mobilenheds lokation i baggrunden gør det muligt for Google Pay-appen eller Google Wallet-appen at give dig besked, når du kan bruge disse apps. Denne funktion giver dig nyttige oplysninger, f.eks. hvor du kan bruge dine gemte betalingskort og loyalitetskort. Du kan til enhver tid styre, hvornår Google Pay eller Google Wallet indsamler din lokationshistorik.

1. Gå til myaccount.google.com.
    • Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Skriv Aktivitetsadministration i søgefeltet, og tryk på det.
  3. Aktivér eller deaktiver Lokationshistorik.

Slet din aktivitet eller dine data fra din Google-konto

Slet transaktionsaktivitet, der er relateret til en bestemt betalingsmetode

Vigtigt! Data, du sletter fra myactivity.google.com, kan ikke bruges til personlig tilpasning af Google Pay eller Google Wallet. Visse data gemmes muligvis stadig på din Google-konto i forbindelse med virksomhedsmæssige eller juridiske krav eller for at levere vigtige Google Pay-tjenester.

Hvis du vil slette transaktionsaktivitet, der er relateret til en bestemt betalingsmetode, skal du slette betalingsmetoden fra Google Wallet-websitet.

Du skal muligvis også slette relaterede oplysninger fra myactivity.google.com. Se, hvordan du sletter din aktivitet.

Slet specifik Google Pay-aktivitet

Vigtigt! Disse trin sletter oplysninger fra din Google-konto. Hvis du sletter trykaktiviteten, sletter du også tryk i butik fra din enhed. Gå til næste sektion for at slette andre data fra din enhed.

Sådan sletter du specifikke begivenheder såsom betalinger i butikker, i apps og på nettet, anmodninger om penge sendt til eller modtaget fra venner eller familie og forsøg på kontaktløs betaling fra din tidligere Google Pay- eller Google Wallet-aktivitet:

1. Gå til myactivity.google.com.
    • Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Find datoen for aktiviteten.
  3. Tryk på Info under den aktivitet, du gerne vil slette.
  4. På denne side kan du slette den aktivitet, du ikke længere vil gemme.
    • Sådan sletter du bestemte elementer: Ud for elementet skal du vælge Mere Mere og derefter Slet.
    • Sådan sletter du alle elementer på en bestemt dato: Vælg Slet Delete ud for datoen.
    • Sådan sletter du alle elementer: Se, hvordan du sletter al aktivitet.

Tip! Selvom du sletter visse oplysninger, så de ikke bliver vist på din profil, bevarer Google nogle oplysninger til lovgivningsmæssige formål.

Slet al aktivitet

Vigtigt! Hvis du sletter en specifik Google Pay-aktivitet, sletter du ikke alle dine Google Pay-data, ligesom du heller ikke stopper indsamling af nye data. Hvis du vil slette alle Google Pay-data, skal du slette din Google Pay-tjeneste permanent.

1. Gå til siden for sletning af tjenester under din Google-konto.
  2. Log ind på din konto.
  3. Klik på Slet Delete ud for "Google Pay".
  4. Markér felterne.
  5. Klik på Slet Google Pay.

Slet Google Pay-appdata fra din enhed

Tip! Disse trin kan variere, hvis din enhed har en gammel version af Android. Se, hvordan du opdaterer din Android-version.

Trin 1: Fjern betalingsmetoder fra din enhed
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Google og derefter Indstillinger for Google-apps og derefter Google Pay.
  3. Ud for hver betalingsmetode skal du trykke på Mere Mere og derefter Fjern betalingsmetode og derefter Ja, fjern.
    • Fortsæt, indtil du har fjernet alle betalingsmetoder på din enhed.
Trin 2: Tøm din cache
  1. Åbn appen Indstillinger på din enhed.
  2. Tryk på Apps og derefter Google Pay.
    • Hvis du ikke kan finde Google Pay, skal du trykke på Se alle apps og derefter Google Pay.
  3. Tryk på Lagerplads og cache og derefter Ryd lagerplads og derefter Ryd cache.

Slet Google Wallet-data fra din enhed

Tip! Disse trin kan variere, hvis din enhed har en gammel version af Android. Se, hvordan du opdaterer din Android-version.

Trin 1: Fjern betalingsmetoder fra Google Wallet
  1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Find den betalingsmetode, du vil fjerne. Hvis det ikke er det første kort, skal du stryge, indtil du finder det.
  3. Tryk på kortet.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere More og derefter Fjern betalingsmetode.
Trin 2: Tøm din cache
  1. Åbn appen Indstillinger.
  2. Tryk på Apps og derefter Google Wallet.
    • Hvis du ikke kan finde "Google Wallet", skal du trykke på Se alle apps og derefter Google Wallet.
  3. Tryk på Lagerplads og cache og derefter Ryd lagerplads og derefter Ryd cache.

Slet betalingsmetoder og værdigenstande fra Google Pay og Google Wallet

Se, hvordan du sletter betalingsmetoder som f.eks. kort og bankkonti fra Google Wallet-websitet (kun kvalificerede markeder). Få flere oplysninger på payments.google.com.

Se, hvordan du administrerer elementer i Google Wallet.

Eksportér dine Google Pay-data

Du kan eksportere en kopi af dine Google Pay-data til dit personlige regnskab.

1. Gå til takeout.google.com på din computer.
    • Log ind på din Google-konto, hvis du ikke allerede har gjort det.
  2. Sørg for, at Google Pay er slået til. Du kan deaktivere alle Google-apps eller -tjenester, du ikke vil eksportere data fra.
    • Du kan ændre, hvilken type data du vil eksportere, ved at klikke på Alle aktiviteter og gemte elementer medtages.
  3. Klik på Næste trin.
  4. Vælg din filtype, frekvens og destination.
  5. Klik på Opret eksport.

Få flere oplysninger om, hvordan du downloader dine data.

Luk din betalingsprofil permanent

Se, hvordan du permanent lukker din Google-betalingsprofil.