Be om mva.-faktura for Google-kjøp

Hvis du bor i et EØS-land, må du betale merverdiavgift (mva.) for alt du kjøper via Google. Hvis du bor i et EØS-land eller Marokko, må du betale merverdiavgift (mva.) for Google Play-kjøp. Du kan be om mva.-faktura eller -kvittering for slike kjøp.

Be om mva.-faktura eller -kvittering

Adressen på mva.-fakturaen eller -kvitteringen er den juridiske adressen din på det tidspunktet kjøpet ble gjennomført. Du kan ikke endre adressen som vises på mva.-fakturaen eller -kvitteringen etter at kjøpet er gjennomført.

1. Logg på og gå til Innstillinger.
  2. Sjekk at du har oppgitt skatte-ID-nummeret ditt. Hvis du ikke har gjort det, skriver du det inn nå.
    • I enkelte land kan du ikke motta noen mva.-faktura eller -kvittering hvis du ikke anga skatte-ID-nummeret ditt før du gjennomførte kjøpet.
  3. Klikk på Aktivitet.
  4. Klikk på transaksjonen du vil ha en faktura for.
  5. Nederst i transaksjonsinformasjonen klikker du på Last ned mva.-faktura eller Last ned mva.-kvittering. Du kan bli bedt om å oppgi informasjon, for eksempel den fullstendige adressen din eller skatte-ID-nummeret ditt.
  6. Klikk på Lagre. Følg linken som vises, for å laste ned fakturaen din.

Be om faktura for andre land

Det er bare personer som bor i et EØS-land eller Marokko, som har tilgang til fakturaer.