ALV-laskun pyytäminen Google-ostoksista

Jos asut Euroopan talousalueella, kaikista Google-ostoksistasi veloitetaan arvonlisävero (ALV). Jos asut Euroopan talousalueella tai Marokossa, kaikista Google Play ‑ostoksista veloitetaan arvonlisävero (ALV). Voit pyytää näistä ostoksista ALV-laskun tai ‑kuitin.

ALV-laskun tai ‑kuitin pyytäminen

ALV-laskuun tai ‑kuittiin merkitään osoite, joka oli ostohetkellä virallinen osoitteesi. ALV-laskussa tai ‑kuitissa näkyvää osoitetta ei voi muuttaa ostoksen jälkeen.

1. Kirjaudu sisään asetuksiin.
  2. Tarkista, että olet ilmoittanut verotunnuksesi. Jos tunnus puuttuu, lisää se tässä vaiheessa.
    • Joissakin maissa ALV-laskua tai ‑kuittia ei voi saada lainkaan, jos verotunnusta ei ole lisätty ennen ostohetkeä.
  3. Valitse Tapahtumat.
  4. Klikkaa tapahtumaa, josta haluat laskun.
  5. Valitse tapahtumatietojen alareunasta Lataa ALV-lasku tai Lataa ALV-kuitti. Sinulta voidaan pyytää lisätietoja, kuten koko osoitteesi tai verotunnuksesi.
  6. Valitse Tallenna. Näyttöön ilmestyy linkki, josta voit ladata laskun.

Laskun pyytäminen muissa maissa

Laskut ovat vain Euroopan talousalueella tai Marokossa asuvien henkilöiden saatavilla.