ALV-laskun pyytäminen Google-ostoksista

Jos asut Euroopan talousalueella, kaikista Google-ostoksistasi veloitetaan arvonlisävero (ALV). Jos asut Euroopan talousalueella, Sveitsissä tai Marokossa, kaikista Google Play ‑ostoksista veloitetaan arvonlisävero (ALV). Voit pyytää ALV-laskua näistä ostoksista.

ALV-laskun pyytäminen

Kuukausittaisen laskun voi pyytää seuraavan kuun alussa. Pyynnön käsittely voi kestää 24 tuntia.

ALV-laskuun merkitään osoite, joka oli ostohetkellä virallinen osoitteesi. ALV-laskussa näkyvää osoitetta ei voi muuttaa ostoksen jälkeen.

1. Kirjaudu sisään Asetuksiin.
  2. Tarkista, että olet antanut verotunnuksesi. Jos tunnus puuttuu, anna se tässä vaiheessa.
    • Joissakin maissa ALV-laskua ei voi saada lainkaan, jos verotunnusta ei ole annettu ennen ostohetkeä.
  3. Valitse Toiminta.
  4. Klikkaa maksua, jonka laskun haluat pyytää.
  5. Valitse tapahtumatietojen alareunasta Lataa ALV-lasku. Sinulta voidaan pyytää lisätietoja, kuten koko osoitteesi tai verotunnuksesi.
  6. Valitse Tallenna. Näyttöön ilmestyy linkki, josta voit ladata laskusi.

Laskun pyytäminen muissa maissa

Laskut ovat vain Euroopan talousalueella, Sveitsissä tai Marokossa asuvien henkilöiden saatavilla.