As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Rahan nostaminen

Tärkeää: Vain Yhdysvalloissa tai Isossa-Britanniassa olevilla voi olla Google Pay ‑saldoa.

Google Pay ‑saldosi voi olla positiivinen, jos olet

• vastaanottanut rahaa Google Pay ‑saldoosi
  • kiistauttanut maksun ja kiistautus on hyväksytty
  • saanut hyvityksen maksuprofiililla tekemästäsi ostoksesta
  • ansainnut saldoa Googlen tuotteesta tai palvelusta.

Voit siirtää rahaa Google Pay ‑saldostasi linkitetylle pankkitilillesi tai debit-kortillesi maksutta. Rahat siirtyvät maksukortille tavallisesti muutamassa minuutissa, mutta joidenkin pankkien korteilla siirrossa voi kestää enimmillään 24 tuntia. Rahat siirretään pankkitilille tavallisesti neljän arkipäivän kuluessa.

Rahan nostaminen

Voit lunastaa Google Pay ‑saldoa seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Maksutavat-osioon.
  2. Siirry kohtaan Google Pay ‑saldo ja klikkaa Siirrä saldoa.
  3. Anna siirrettävä summa.
  4. Vahvista maksutapa.
  5. Klikkaa Siirrä.