Googlen veloitukset tiliotteessa

Täältä löydät tiedot tiliotteessasi näkyvistä Google Pay ‑veloituksista.

Jos Google on mielestäsi laskuttanut sinua virheellisesti, kiistauta maksu.

Google-tuotteiden veloitukset

Kun ostat tuotteen tai sisältöä Googlelta, veloitus näkyy tililläsi merkintänä, joka alkaa tekstillä GOOGLE* ja jota seuraa ostamasi Google-tuotteen nimi tai muu kuvaus.

Seuraavassa on esimerkkejä siitä, miltä jotkin yleisimmät Google-ostokset näyttävät tiliotteessa. Joidenkin merkintöjen loppuosaa saatetaan lyhentää.

Tiliotteen merkintä Google-tuote
GOOGLE *{Yhtiö} Google Play Kaupan sovellukset
GOOGLE *Commerce Ltd Google Play Musiikki
GOOGLE *{Kehittäjä} Google Play Kaupan sovellukset
GOOGLE *Laitteet Google Store
GOOGLE *Domains Google Domains
GOOGLE *GOOGLE YouTube Premium
GOOGLE *Google, Inc. Google Play Musiikki
GOOGLE *Google Music Google Play Musiikki
GOOGLE *Google Play Google Play Elokuvat ja TV
GOOGLE *Google Storage Google Drive
GOOGLE *Google Store Google Store
GOOGLE *Google Surveys Google Analytics
GOOGLE *GoogleExpress Google Express
GOOGLE *Music Google Play Musiikki
GOOGLE *Google Storage Google One
GOOGLE *Play Google Play Kaupan sovellukset
GOOGLE *Play Credit Google Play ‑lahjakortit ja muut Google Play ‑saldon siirrot
GOOGLE *Play Newsstand Google Play Lehtikioski
GOOGLE *PROJECT FI Google Project Fi
GOOGLE *SERVICES Google Fiber
Google Cloud
G Suite
YouTube TV
GOOGLE *Voice Google Voice
GOOGLE *WALLET Google Wallet
GOOGLE *YouTube Videos YouTube Elokuvat

Muiden kuin Google-tuotteiden Google Pay ‑veloitukset

Kun ostat tuotteen tai sisältöä ulkopuoliselta jälleenmyyjältä ja maksat ostoksen Google Paylla, veloitus näkyy tililläsi jälleenmyyjän merkintänä. Jos sinulla on kysyttävää veloituksesta, ota yhteyttä jälleenmyyjään.