As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Betal med din telefon

Du kan bruge din telefon til at betale for varer eller tjenester via Google Pay.

Hvor kan du bruge Google Pay?

Du kan betale med Google Pay overalt, hvor du ser symbolet for kontaktløs betaling eller Google Pay. Kig efter dem på betalingsterminalens skærm eller på kasseapparatet, når du betaler.
Google Pay Terminal logo
Symbol for Google Pay Symbol for kontaktløs betaling

Vigtigt! Du skal aktivere NFC for at betale i butikker. Du kan aktivere NFC i telefonens indstillingsapp.

Konfigurer en betalingsmetode til kontaktløse transaktioner

Hvis du føjer en eller flere betalingsmetoder til Google Pay, kan du konfigurere kontaktløs betaling.

1. Åbn Google Pay-appen Google Pay.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på Menu Menu efterfulgt af Betalingsmetoder.
  3. Vælg Aktivér kontaktløs betaling ud for den betalingsmetode, du vil konfigurere til kontaktløs betaling.
  4. Følg vejledningen for at bekræfte din betalingsmetode.

Betal i en butik

Trin 1: Væk telefonen, og lås den op

Tænd for telefonens skærm, og lås den op. Du behøver ikke at åbne Google Pay-appen.

Trin 2: Hold bagsiden af telefonen op mod betalingsterminalen i et par sekunder

Når du har betalt, vises der et blåt flueben på skærmen.
Hvis der ikke er noget flueben på din skærm:
  • Prøv at holde telefonen på en anden måde. Din NFC-antenne kan være øverst eller nederst på enheden.
  • Hold din telefon tættere på betalingsterminalen.
  • Hold telefonen op mod betalingsterminalen et par sekunder længere.
Hvis du ser et flueben, men ekspedienten siger, at betalingen ikke blev gennemført:
  • Tjek, at butikken accepterer mobilbetaling.
  • Kontakt din bank for at tjekke, at dit kort fungerer korrekt.

Sådan bruger du Tryk og betal

Trin 3: Følg vejledningen på skærmen, hvis du bliver bedt om det

Nogle butikker bruger ældre software, der beder om en pinkode eller en underskrift. Hvis du bliver bedt om det, skal du følge vejledningen på skærmen.
  • Debetkort: Indtast den pinkode, som du har oprettet via din bank. Det er en anden pinkode end den, du bruger til at låse din enhed op.
  • Kreditkort: Ved større transaktioner skal du underskrive kvitteringen eller signaturfeltet på skærmen.

Betal med en anden betalingsmetode

Hvis du ikke vil bruge din standardbetalingsmetode til at købe noget, kan du ændre din standardbetalingsmetode eller skifte betalingsmetode for enkelte køb.