Bekreft identiteten din for å foreta kjøp

For å betale med Google Wallet må du ha konfigurert en skjermlås på enheten din og bekrefte identiteten din. Dette er av sikkerhetshensyn.

Du kan bekrefte identiteten din i Google Wallet på flere måter:

• PIN-kode
  • mønster
  • passord
  • biometrisk opplåsing klasse 3

Tips: Google Wallet fungerer ikke med biometrisk opplåsing klasse 1 eller 2 eller med skjermlåser som Smart Unlock eller Knock to Unlock.

Konfigurer eller endre en skjermlås

1. Åpne Innstillinger-appen på telefonen.
  2. Trykk på Sikkerhet.
  3. Trykk på Skjermlås.
    • Hvis du allerede har konfigurert en lås, må du oppgi PIN-koden, mønsteret eller passordet før du kan velge en annen.
  4. Trykk på alternativet du vil bruke. Følg veiledningen på skjermen.

Slå av bekreftelsesinnstillingen for kollektivtransport

Du kan slå av bekreftelsesinnstillingen for å betale for kollektivtransport med et kreditt- eller debetkort på en låst enhet:

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Innstillinger
  3. Under «Sikkerhet» trykker du på Bekreftelsesinnstillinger og så Betaling for kollektivtransport.
  4. Slå av Bekreftelse kreves.

Løs problemer med bekreftelse for transaksjoner

Bekreftelsen fungerer ikke
For å kunne betale må du konfigurere autentisering på enheten med PIN-kode, mønster, passord eller biometri. Dette kan du gjøre i enhetsinnstillingene. Følg trinnene for å konfigurere eller endre en skjermlås.
Hvorfor blir jeg bedt om å bekrefte noen ganger, og andre ganger ikke?
Av sikkerhetshensyn kan du ikke bruke betalingsmåtene dine med mindre du bekrefter at det er deg. Hvis du har bekreftet identiteten din på enheten i løpet av de siste minuttene, trenger du kanskje ikke å gjøre det ved neste transaksjon. Når bekreftelsen er utløpt, må du bekrefte identiteten din igjen for neste transaksjon.