Verificer din identitet for at foretage et køb

Af sikkerhedshensyn skal du have konfigureret en skærmlås på din enhed og verificere din identitet for at kunne foretage betalinger med Google Wallet.

Du kan verificere din identitet i Google Wallet på flere forskellige måder:

• Pinkode
  • Mønster
  • Adgangskode
  • Biometrisk oplåsning af klasse 3

Tip! Google Wallet fungerer ikke med biometrisk oplåsning af klasse 1 eller klasse 2 eller skærmlåse som f.eks. Smart Unlock eller Knock to Unlock.

Konfigurer eller skift en skærmlås

1. Åbn appen Indstillinger på din telefon.
  2. Tryk på Sikkerhed.
  3. Tryk på Skærmlås.
    • Hvis du allerede har konfigureret en lås, skal du angive din pinkode, dit mønster eller din adgangskode, før du kan vælge en anden.
  4. Tryk på den valgmulighed, du vil bruge. Følg vejledningen på skærmen.

Slå verificeringsindstillingen fra for offentlig transport

Hvis du vil betale for offentlig transport med et kredit- eller debetkort på en låst enhed, kan du slå verificeringsindstillingen fra:

1. Åbn Google Wallet-appen .
  2. Øverst til højre skal du trykke på dit profilbillede eller din konto og derefter Indstillinger
  3. Under "Sikkerhed" skal du trykke på Indstillinger for verificering og derefter Betalinger for offentlig transport.
  4. Slå Verificering er påkrævet fra.

Løs problemer med at verificere for transaktioner

Verificering fungerer ikke
For at kunne foretage en betaling skal du sørge for at konfigurere godkendelsen på din enhed med en pinkode, et mønster, en adgangskode eller biometri. Dette kan gøres i dine enhedsindstillinger. Følg vejledningen for at konfigurere eller ændre en skærmlås.
Hvorfor bliver jeg nogle gange bedt om at verificere, men ikke andre gange?
Af sikkerhedsmæssige årsager kan dine betalingsmetoder ikke bruges, medmindre du verificerer din identitet. Hvis du har verificeret din identitet på din enhed inden for de seneste få minutter, behøver du muligvis ikke verificere din identitet igen for at foretage en ny transaktion. Når verificeringen er udløbet, skal du verificere igen for at foretage din næste transaktion.

Har du brug for mere hjælp?

Hvis du stadig har problemer eller spørgsmål, kan du stille spørgsmål i hjælpeforummet eller kontakte os.