Verificar la teva identitat per fer una compra

Per fer pagaments amb Google Wallet de manera segura, has de tenir configurat un bloqueig de pantalla al dispositiu i verificar la teva identitat.

Pots verificar la teva identitat a Google Wallet amb diversos mètodes:

• PIN
  • Patró
  • Contrasenya
  • Desbloqueig biomètric de classe 3

Consell: Google Wallet no funciona amb els desbloquejos biomètrics de classe 1 o 2 ni amb opcions de bloqueig de pantalla com ara Smart Unlock o Knock to Unlock.

Definir o canviar un bloqueig de pantalla

1. Obre l'aplicació Configuració al telèfon.
  2. Toca Seguretat.
  3. Toca Bloqueig de pantalla.
    • Si ja has definit un bloqueig, has d'introduir el PIN, el patró o la contrasenya per poder triar-ne un altre.
  4. Toca l'opció que vulguis utilitzar. Segueix les instruccions en pantalla.

Desactivar l'opció de verificació per al transport públic

Per pagar el transport públic amb una targeta de crèdit o de dèbit en un dispositiu bloquejat, pots desactivar l'opció de verificació:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o Compte i, a continuació, Configuració.
  3. A "Seguretat", toca Configuració de verificaciói, a continuació, Pagaments de transport públic.
  4. Desactiva l'opció Es requereix verificació.

Corregir problemes en verificar les transaccions

La verificació no funciona
Per fer un pagament, comprova que hagis configurat l'autenticació al dispositiu amb un PIN, un patró, una contrasenya o les dades biomètriques. Pots fer-ho a la configuració del dispositiu. Segueix els passos per definir o canviar un bloqueig de pantalla.
Per què a vegades se'm demana que verifiqui la meva identitat i no d'altres?
Per motius de seguretat, les formes de pagament no es poden utilitzar tret que verifiquis la teva identitat. Si has verificat la teva identitat al dispositiu durant els darrers minuts, és possible que no hagis de tornar-ho a fer per a una altra transacció. Un cop s'esgoti el temps d'espera de la verificació, l'hauràs de tornar a fer per a la pròxima transacció.

Necessites més ajuda?

Si continues tenint problemes o si tens cap dubte, pots preguntar a la comunitat o contactar amb nosaltres.