As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Sovelluksen ongelmasta ilmoittaminen tai palautteen lähettäminen

Jos tarvitset apua Google Payn käytössä, sinun kannattaa ensin tutustua yleisiin artikkeleihin. Voit myös ilmoittaa ongelmasta tai lähettää palautetta sovelluksesta.

Suositut artikkelit

Tuotepalautteen lähettäminen ja ongelmista ilmoittaminen

Palautteesi avulla ymmärrämme paremmin Google Payn käyttöäsi. Voit lähettää palautetta tai ilmoittaa ongelmasta seuraavasti:

1. Avaa Google Pay ‑sovellus Google Pay.
  2. Napauta Valikko Valikko ja sitten Lähetä palautetta.
  3. Lähetä palautteesi ohjeiden mukaan. Muista merkitä "Lisää kuvakaappaukset ja lokit" ‑ruutu valituksi.

Huom. Lähetettyihin palautteisiin ei vastata. Jos tarvitset apua ongelman ratkaisemiseksi ja haluat saada vastauksen tiedusteluusi, ota meihin yhteyttä.