Hitta aktivitet för dina kort i Google Wallet-appen

Viktigt! Du kan bara hitta transaktioner när du har lagt till ett kort i Google Wallet. En fullständig historik över dina bank- och kreditkortstransaktioner finns på kontoutdragen.

Det finns en lista över tidigare transaktioner och aktiviteter för bank- och kreditkort som du har lagt till i Google Wallet.

Aktivitetsinformation för kontaktlösa betalningar

Leta upp aktivitet

Endast American Express (USA): En fullständig historik över transaktioner och uppgifter finns i dina kontoutdrag eller i American Express-appen.

Så här hittar du aktivitet för ett kort:

1. Öppna Google Wallet-appen .
  2. Du kan behöva svepa åt vänster för att hitta kortet som du vill se aktivitet för.
  3. Tryck på kortet
  4. Tryck på Information följt av Aktivitet längst ned.
  5. Högst upp visas din senaste åtgärd eller transaktion. Scrolla uppåt för att se all tillgänglig aktivitet.

Tips! Om du tar bort ett kort försvinner aktivitetshistoriken.

Transaktionsuppgifter

När du snuddar och betalar med Google Wallet får du en köpavisering om att du har en ny transaktion. Tryck på aviseringen för att se transaktionsuppgifterna.

Så här hittar du tidigare transaktionsuppgifter:

1. Tryck på kortet eller värdekortet som du vill visa transaktioner för.
  2. Tryck på Aktivitet uppe till höger.
  3. Du hittar transaktionsuppgifterna genom att leta reda på transaktionen och trycka på den.

Så här aktiverar eller inaktiverar du aviseringar om köp:

1. Öppna Google Wallet-appen .
  2. Tryck på din profilbild eller ditt konto följt av Wallet-inställningar Settings uppe till höger.
  3. Aktivera eller inaktivera aviseringar om köp.

Tips!

• Om du vill se platsinformation om tidigare transaktioner aktiverar du Anpassning i Google Pay.
    1. Öppna Google Wallet-appen.
    2. Tryck på Profilbild eller Konto uppe till höger följt av Din data i Wallet följt av Hantera betalningsdata.
    3. Aktivera Anpassning i Google Pay.
  • Du kan se transaktioner på webbplatsen för Google Wallet.