Finn aktivitet for kortene dine i Google Wallet-appen

Viktig: Du kan se transaksjoner først etter at du har lagt til et kort i Google Wallet. For å se hele loggen over debet- og kredittkorttransaksjoner, sjekk kontoutskriftene dine.

Du kan se en liste over tidligere transaksjoner og aktivitet for debet- eller kredittkort du har lagt til i Google Wallet.

Aktivitetsinformasjon for kontaktløs betaling

Finn aktivitet

Bare for American Express (USA): For å se hele transaksjonsloggen med detaljer, sjekk kontoutskriftene dine eller gå til American Express-appen.

Slik finner du aktivitet for et kort:

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Du må kanskje sveipe til venstre for å finne kortet du vil se aktivitet for.
  3. Trykk på kortet.
  4. Nederst trykker du på Detaljer og så Aktivitet.
  5. Øverst ser du den siste handlingen eller transaksjonen. Rull opp for å se all tilgjengelig aktivitet.

Tips: Hvis du fjerner et kort, mister du aktivitetsloggen.

Transaksjonsdetaljer

Når du betaler kontaktløst via Google Wallet, får du et kjøpsvarsel om at du har en ny transaksjon. Trykk på varselet for å se transaksjonsdetaljene.

Slik finner du detaljer om tidligere transaksjoner:

1. Trykk på kortet eller billetten du vil finne transaksjoner for.
  2. Øverst til høyre trykker du på Aktivitet .
  3. For å se detaljer om en transaksjon, finn transaksjonen og trykk på den.

Slik slår du varsler om kjøp på eller av:

1. Åpne Google Wallet-appen .
  2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Innstillinger for Wallet Settings.
  3. Slå varsler om kjøp på eller av.

Tips:

• For å finne posisjonsdata for tidligere transaksjoner, slå på Personlig tilpasning i Google Pay.
    1. Åpne Google Wallet-appen.
    2. Øverst til høyre trykker du på profilbildet ditt eller kontoen din og så Dataene dine i Wallet og så Administrer betalingsdata.
    3. Slå på Personlig tilpasning i Google Pay.
  • Du kan se transaksjonene på Google Wallet-nettstedet.