Activiteit van uw kaarten vinden in de Google Wallet-app

Belangrijk: U kunt pas transacties vinden nadat u een kaart heeft toegevoegd aan Google Wallet. Controleer uw bankafschriften voor een gedetailleerde transactiegeschiedenis van uw pinpassen en creditcards.

U kunt een lijst vinden met eerdere transacties en activiteit van pinpassen of creditcards die u heeft toegevoegd aan Google Wallet.

Activiteitsgegevens voor contactloze betalingen

Activiteit vinden

Alleen American Express (VS): Controleer uw bankafschriften of ga naar de American Express-app voor een volledige transactiegeschiedenis en details.

Zo vindt u activiteit van een kaart:

1. Open de Google Wallet-app .
  2. Swipe naar links om de kaart te vinden waarvan u de activiteit wilt bekijken.
  3. Tik op uw kaart.
  4. Tik onderaan op Details en dan Activiteit.
  5. Bovenaan staat de meest recente actie of transactie. Scroll omhoog om alle beschikbare activiteit te vinden.

Opmerking: Als u een kaart verwijdert, raakt u de activiteitsgeschiedenis kwijt.

Transactiegegevens

Als u tikt om te betalen met Google Wallet, krijgt u een aankoopmelding dat er een nieuwe transactie is uitgevoerd. Tik op de melding voor de transactiegegevens.

Zo vindt u eerdere transactiegegevens:

1. Tik op de kaart waarvoor u transacties wilt bekijken.
  2. Tik rechtsboven op Activiteit .
  3. Tik op de transactie waarvan u de gegevens wilt ophalen.

Zo zet u de aankoopmeldingen aan of uit:

1. Open de Google Wallet-app .
  2. Tik rechtsboven op uw profielfoto of account  en dan Instellingen voor Wallet Settings.
  3. Zet aankoopmeldingen aan of uit.

Tips:

• Zet Personalisatie binnen Google Pay aan om de locatiegegevens van uw eerdere transacties te vinden.
    1. Open de Google Wallet-app.
    2. Tik rechtsboven op uw profielfoto of account en dan Uw gegevens in Wallet en dan Betalingsgegevens beheren.
    3. Zet Personalisatie binnen Google Pay aan.
  • U kunt transacties bekijken op de Google Wallet-website.