Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID-19 werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum

Kosten, transacties en overzichten zoeken

U kunt een lijst bekijken met transacties die u via Google Pay heeft uitgevoerd, maandelijkse Google Pay-saldoafschriften downloaden en transactiemeldingen op uw mobiele apparaat beheren.

Uw transacties vinden

• Aankopen die u in winkels heeft gedaan, kunt u bekijken in de Google Pay-app.
  • Voor sommige aankopen die u online heeft gedaan, moet u contact opnemen met de verkoper om uw transacties te bekijken.
  • Voor de meeste overige aankopen gaat u naar Activiteit.
  • Voor sommige aankopen die u via Google-producten heeft gedaan, gaat u naar Abonnementen.
  • Als u uw aankoop niet in Google Pay kunt vinden, vindt u deze door in te loggen bij het Google-product waarmee u de aankoop heeft gedaan.

Een maandelijks Google Pay-saldoafschrift downloaden

Belangrijk: Google Pay-saldo is alleen beschikbaar voor gebruikers in de VS en het VK.

1. Ga naar Betaalmethoden.
  2. Klik onder 'Google Pay-saldo' op Afschriften.
  3. Klik op het saldoafschrift dat u wilt downloaden.
  4. Als u meer afschriften wilt weergeven, klikt u op Afgelopen drie maanden en kiest u de periode in het menu.
  5. Klik op Downloaden.

Problemen oplossen met transacties die in behandeling zijn

Openstaande bedragen in Google Pay of op uw bankafschrift zijn machtigingen die nog niet zijn verwerkt. Sommige openstaande bedragen zijn hoger dan de werkelijke aankoopprijs. Dit is tijdelijk en wordt gewijzigd als de transactie is goedgekeurd.

Voorbeelden van typen kosten die tijdelijk hoger zijn:

• Restaurants en bars (20%)
  • Taxi en limousine (20%)
  • Hotels (15%)
  • Autoverhuur (15%)
  • Cruisemaatschappijen (15%)
  • Gezondheid en beauty (20%)
  • Tankstations (minimaal $ 75,00)