As of June 15th, you can no longer send, request, receive, claim, or withdraw money with the old Google Pay app. For these features and more, download the new Google Pay app and visit support.google.com/googlepay for tips and support.

Kosten, transacties en overzichten zoeken

U kunt een lijst bekijken met transacties die u via Google Pay heeft uitgevoerd, maandelijkse Google Pay-saldoafschriften downloaden en transactiemeldingen op uw mobiele apparaat beheren.

Uw transacties vinden

• Voor aankopen die u in winkels heeft gedaan, kijkt u in de Google Pay-app.
  • Voor sommige aankopen die u online heeft gedaan, moet u contact opnemen met de verkoper om uw transacties te bekijken.
  • Voor de meeste overige aankopen gaat u naar Activiteit.
  • Voor sommige aankopen die u via Google-producten heeft gedaan, gaat u naar Abonnementen.
  • Als u uw aankoop niet in Google Pay kunt vinden, vindt u deze door in te loggen bij het Google-product waar u de aankoop heeft gedaan.

Een maandelijks Google Pay-saldoafschrift downloaden

1. Ga naar Betaalmethoden.
  2. Klik onder 'Google Pay-saldo' op Afschriften.
  3. Klik op het saldoafschrift dat u wilt downloaden.
    • Als u meer afschriften wilt weergeven, klikt u op Afgelopen drie maanden en kiest u de periode in het menu.
  4. Klik op Downloaden.

Problemen oplossen met transacties die in behandeling zijn

Openstaande bedragen in Google Pay of op uw betaalkaartafschrift zijn autorisaties die nog niet zijn verwerkt. Sommige openstaande bedragen zijn hoger dan de werkelijke aankoopprijs. Dit is tijdelijk en wordt gewijzigd als de transactie is goedgekeurd.

Voorbeelden van typen kosten die tijdelijk hoger zijn:

• Restaurants en bars (20%)
  • Taxi en limousine (20%)
  • Hotels (15%)
  • Autoverhuur (15%)
  • Cruisemaatschappijen (15%)
  • Gezondheid en beauty (20%)
  • Tankstations (minimaal $ 75,00)

Meer informatie over transacties die in behandeling zijn wanneer u geld verzendt of ontvangt.