Veloitusten, tapahtumien ja tiliotteiden hakeminen

Voit tarkistaa Google Paylla tekemäsi maksut, ladata Google Payn kuukausittaisia tiliotteita ja muokata maksuilmoitusten asetuksia mobiililaitteella.

Näin löydät maksutapahtumasi

• Kaupassa tehdyt ostot näkyvät Google Pay ‑sovelluksessa.
  • Joidenkin verkko-ostosten kohdalla sinun on otettava yhteyttä jälleenmyyjään nähdäksesi ostot.
  • Suurin osa muista ostoista näkyy kohdassa Toiminta.
  • Jotkin Google-tuotteiden kautta tehdyt ostot näkyvät kohdassa Tilaukset.
  • Jos et löydä ostosta Google Paysta, kirjaudu sisään siihen Google-tuotteeseen, jossa teit ostoksen, ja etsi tiedot sieltä.

Google Payn kuukausittaisen tiliotteen lataaminen

1. Mene kohtaan Maksutavat.
  2. Siirry kohtaan Google Pay ‑saldo ja klikkaa Tiliotteet.
  3. Klikkaa ladattavaa tiliotetta.
    • Näet lisää tiliotteita klikkaamalla Viimeiset kolme kuukautta ja valitsemalla ajanjakson valikosta.
  4. Klikkaa Lataa.

Odottaviin maksuihin liittyvät ongelmat

Google Payssa tai tiliotteella näkyvät odottavat maksut ovat valtuutuksia, joita ei ole vielä käsitelty. Jotkin odottavat maksut voivat olla suurempia kuin todellinen summa. Tämä on väliaikaista – summa muuttuu oikeaksi, kun maksu menee läpi.

Esimerkkejä odottavista maksuista, joiden summa voi olla todellista suurempi:

• ravintola- ja baarilaskut (20 %)
  • taksi- ja limusiinilaskut (20 %)
  • hotellilaskut (15 %)
  • autonvuokrauslaskut (15 %)
  • risteilylaskut (15 %)
  • terveys- ja kauneudenhoitoalan laskut (20 %)
  • huoltoasemalaskut (vähintään 75,00 $).

Lue lisää odottavista maksuista rahan lähettämisen tai vastaanottamisen yhteydessä.