Cercar l'activitat de les targetes a l'aplicació Google Wallet

Important: només pots cercar transaccions després d'afegir una targeta a Google Wallet. Per obtenir un historial complet de transaccions de les targetes de crèdit i de dèbit, consulta els teus extractes bancaris.

Pots cercar una llista de les transaccions i l'activitat anteriors de les targetes de crèdit o de dèbit que has afegit a Google Wallet.

Detalls de l'activitat dels pagaments sense contacte

Cercar l'activitat

Només American Express (EUA): per obtenir un historial complet de transaccions i detalls, consulta els teus extractes bancaris o ves a l'aplicació American Express.

Per cercar l'activitat d'una targeta:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. Per cercar la targeta de la qual vols obtenir l'activitat, és possible que hagis de lliscar cap a l'esquerra.
  3. Toca la targeta.
  4. A la part inferior, toca Detalls i, a continuació, Activitat.
  5. A la part superior, veuràs l'acció o la transacció més recent. Desplaça't cap amunt per cercar tota l'activitat disponible.

Consell: si suprimeixes una targeta, perdràs l'historial d'activitat.

Detalls de la transacció

Quan facis una transacció de pagament sense contacte mitjançant Google Wallet, rebràs una notificació de compra que t'indicarà que has fet una transacció nova. Per obtenir els detalls de la transacció, toca la notificació.

Per consultar els detalls de transaccions anteriors:

1. Toca la targeta o el passi del qual vols obtenir les transaccions.
  2. A la part superior dreta, toca Activitat .
  3. Per obtenir els detalls d'una transacció, cerca-la i toca-la.

Per activar o desactivar les notificacions de compres:

1. Obre l'aplicació Google Wallet .
  2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o Compte i, a continuació, Configuració de Wallet Settings.
  3. Activa o desactiva les notificacions de compres.

Consells:

• Per trobar la informació d'ubicació de les transaccions anteriors, activa Personalització a Google Pay.
    1. Obre l'aplicació Google Wallet.
    2. A la part superior dreta, toca la teva foto de perfil o Compte i, a continuació, Les teves dades a Wallet i, a continuació, Gestiona les dades dels pagaments.
    3. Activa Personalització a Google Pay.
  • Pots consultar les transaccions al lloc web de Google Wallet.