Bekreft identiteten din

Når du utfører visse typer transaksjoner med Google-betalingsprofilen din, må vi kanskje bekrefte identiteten din ved å bruke opplysninger som navn, adresse eller fødselsdato. Det kan også hende at du må sende oss et bilde av ID-en din eller et bostedsbevis.

Hvis vi ber deg om å bekrefte kontoen din, blir alle ventende transaksjoner avbrutt. Utestående belastninger på kontoutskriften din skal forsvinne innen 14 virkedager.

Hvorfor ber vi deg om å bekrefte?

• Vi har sett en mistenkelig transaksjon i betalingssenteret ditt.
  • Vi må bekrefte informasjonen som er tilknyttet kontoen.
  • Vi trenger litt mer informasjon for å overholde EU-lovverket (gjelder bare kunder i Europa).

Hvordan bruker vi informasjonen?

Google bruker denne informasjonen kun til å bekrefte identiteten din, som beskrevet i personvernreglene og vilkårene våre. Personopplysningene dine lagres på en sikker måte og behandles i samsvar med Googles personvernregler og merknaden om personvern for Google Pay.Bekreftelsesprosessen påvirker ikke kredittverdigheten eller kredittvurderingen din.

Løs problemer med bekreftelse

Hvis du mottok en e-post eller så en feilmelding da du logget på Googles betalingssenter, følger du veiledningen i meldingen for å løse problemet. Vi kontakter deg når vi har gått gjennom informasjonen din.