Bekræft din identitet

Ved visse former for transaktioner, der bruger din Google-betalingsprofil eller Google Play, kan vi være nødt til at bekræfte din identitet ved hjælp af oplysninger som f.eks. dit navn, din adresse eller din fødselsdato. Du bliver muligvis også nødt til at indsende et billede af dit id eller dokumenter til bekræftelse af din adresse til os.

Sådan indsender du dokumenter

Følg vejledningen i mailen, hvor du bliver bedt om at bekræfte din identitet. Sørg for, at:

• Der står samme fornavn og efternavn i dokumentet som i formularen og på din profil
  • Dokumenterne ikke er udløbet
  • Dokumenterne er let læselige

Sørg for, at alle billeder, du uploader:

• Er et billede af et dokument og ikke noget andet
  • Kan læses
  • Er i farver og ikke i sort og hvid
  • Ikke er sløret, ikke har genskin, og at der er tilstrækkeligt lys
  • Viser hele dokumentet med alle fire hjørner

Jeg kan ikke finde mailen

1. Gå til pay.google.com.
  2. Vælg Underretninger Alert øverst.
  3. Vælg Bekræft nu.
  4. Følg vejledningen på skærmen for at bekræfte din identitet.

Derfor kan vi bede dig om at bekræfte din identitet

Grunde til, at vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, omfatter:

• Vi har lagt mærke til en mistænkelig transaktion i din betalingsprofil.
  • Vi er nødt til at bekræfte de oplysninger, der er knyttet til kontoen.
  • Vi har brug for flere oplysninger for at overholde EU-lovgivningen (kun europæiske kunder).

Vigtigt! Hvis vi beder dig om at bekræfte din konto, annulleres alle afventende transaktioner. Afventende debiteringer fjernes fra dit kontoudtog inden for 14 hverdage.

Notifikationer om at bekræfte din identitet

Hvis du får en af disse meddelelser, skal du bekræfte din identitet.

• "Din transaktion kan ikke gennemføres. For at fortsætte skal du indsende de påkrævede dokumenter ved at udfylde denne formular."
  • "Din betalingsprofil er suspenderet på grund af overtrædelser af servicevilkårene for Google Payments. Få flere oplysninger."
  • "Din betalingsprofil er i øjeblikket suspenderet, fordi nogle oplysninger på din konto ikke kunne bekræftes."

Følg vejledningen i meddelelsen for at bekræfte din identitet.

Sådan bruger vi dine oplysninger

Google bruger disse oplysninger til at bekræfte, at det er dig, og til at beskytte dig mod svindel. De personlige oplysninger, du angiver her, og de dokumenter, du uploader, føjes til din betalingsprofil. Dine personlige oplysninger og dokumenter gemmes sikkert og behandles i overensstemmelse med Googles privatlivspolitik og erklæringen om privatliv for Google Payments, hvor det er relevant. Bekræftelsesprocessen påvirker ikke din kreditscore eller kreditvurdering.

Løs problemer i forbindelse med bekræftelse

Hvis du modtog en mail eller fik en fejlmeddelelse, da du loggede ind på Google-betalingscenter, skal du følge vejledningen i meddelelsen for at løse problemet. Når vi har gennemgået dine oplysninger, kontakter vi dig.

Mislykket bekræftelse

Hvis bekræftelsen mislykkes, modtager du en mail kort efter, at beslutningen er truffet. Hvis du vil appellere beslutningen, skal du følge vejledningen i mailen.

Kontakt os for at få mere hjælp.